Den jævla naboen… igjen.

Det er lenge siden jeg har skrevet noe om naboene mine.

Jeg har, som folk flest, flere naboer. De som liker litt volum på sine hyrdestunder titt og Ofte (tror kanskje mannen ved siden av har blitt singel, det har vært veldig rolig der den siste tiden…) og de over oss. For å nevne to. Det er stort sett de som bråker. Egentlig er det vel mer korrekt å si at det stort sett er naboen over som bråker. Han ved siden av har nok blitt dumpa, stakkar. Sikkert fordi naboen hans slår sånn i veggen hver gang de har sex.

Som de fleste sjeler i blokk har jeg en nabo over meg som bråker ganske bra. Det er som oftest ganske greit, men noen ganger kommer unntakene. Som for eksempel når sentrifugen går for full maskin kvart over elleve om kvelden. Hadde det skjedd i ny og ne, hadde det ikke plaget meg i det hele tatt. Men det virker som om de kun bruker vaskemaskin rundt samme tider som jeg legger meg. Ganske slitsomt i grunn. Nå tror jeg den er ferdig. Det hjelper å snakke om det, ikke sant?

4 tanker om “Den jævla naboen… igjen.

 1. Mia

  Hei, hei 🙂

  Hvis naboene dine vet at du blogger, og de leser den, så kanskje du kan skrive litt mer om hva de bedriver tida si med? hehe, så skjønner de at de er blitt ufrivillige «kjendiser» 😉

  Mia

  PS: Bare et forslag, da 😀

  Svar
 2. XmasB

  Tviler sterkt paa at naboene mine blogger gitt. Er i tvil om noen av de i det hele tatt har pc…

  Neste gang jeg flytter blir det rekkehus. Minimum. Jo mindre naboer, jo bedre. Jeg skal ihvertfall ikke ha naboer over meg.

  Svar

Legg inn en kommentar