Hjemme igjen… Ganske deprimerende egentlig.

Som noen kanskje har merket har det vært lav aktivitet her de siste ukene. Det kommer ganske enkelt av at jeg og kona har tilbrakt de siste ukene i Thailand, nærmere bestemt Phuket.

Jeg kommer til å skrive mye om denne turen etterhvert, men akkurat nå er vi så slitne etter 15 timer på fly og jetlag på 6 timer, at det får vente. Har også vært oppe i 22 timer nå. Jeg er for lang til å sove på fly fant jeg ut.

Her kommer den korte versjonen av hvordan Thailand var: Fantastisk!

Hvorfor har jeg ikke postet noe om dette tidligere? Vel, jeg følte kanskje ikke for å fortelle resten av verden at leiligheten nå blir stående tom i to uker… Paranoid som jeg er. Det er tross alt ikke vanskelig å finne ut hvem jeg er, hvor jeg bor osv osv.

Nå trenger jeg en kort ferie fra ferien, før jeg begynner på jobb igjen på mandag.

Legg inn en kommentar