Flickr pro

Jeg har tatt det neste logiske steget med flickr.com, nemlig å betale for tjenesten. For cirka 150 kroner året får jeg nå mulighet til å laste opp så mange bilder jeg bare vil, i den kvaliteten jeg vil. I praksis vil det jo si at det ofte blir full kvalitet, selv om det kan ta litt tid å laste opp. Absolutt verdt det, spør du meg. Det følger også med noen andre fordeler som kanskje ikke er så viktige, men kjekt å ha.

Hittil har jeg lastet opp nærmere 500 bilder, men kun delt ut cirka 50 for alle å se. De resterende bildene er kun tilgjengelig for venner og familie. Jeg kommer til å dele ut en del bilder etterhvert som flere blir lastet opp, blant annet fra turen til Thailand. De fleste bildene på siden er derfra nå, om enn litt få likevel.

Nå gjenstår det bare å kjøpe seg et speilreflekskamera… Jeg får spare litt penger og se. Det er ikke gratis med turer til Thailand. IMG_0299 XmasB på flickr.com

Legg inn en kommentar