One Day Blog Silence over yet?

Det har vært stille her noen dager nå. Det har i det hele tatt vært ganske stille de siste ukene. Jeg har ganske enkelt ikke hatt så mye lurt å skrive om. Ã… sette seg ned å skrive kun for å skrive blir som oftest bare tull, så da har jeg like så godt la det være.

30.april var det noen sjeler som fikk det for seg at man skulle ta det litt rolig med blogging. Man skulle rett og slett la det være litt stille den dagen. For å hedre de mer enn 30 personene som døde under Virginia-tragedien. Jeg synes egentlig det var en ganske god idé, selv om jeg ofte ikke tar slike ting like seriøst. Det er tross alt kanskje ikke ved stillhet vi best lar våre meninger bli hørt… Men det er en god markering likevel. Her har det i alle fall vært stille nok.

Det kommer mer herfra etterhvert.

Legg inn en kommentar