To korte filmomtaler. Spiderman og Mr. Bean på nye eventyr!

Spiderman 3 er kommet til lerretet. Denne gangen slåss Spiderman mot sine egne demoner, i tillegg til et par nye fiender. For en del år siden slukte jeg rått det meste som het tegneserier, og Spiderman var intet unntak. Jeg er litt fanboy når det kommer til superhelter. Ikke fordi filmene nødvendigvis er bra, men jeg må gi dem en sjanse. Spiderman er blant mine favoritter så langt.

Peter Parker er nok en gang Spiderman, spilt av Tobey Maguire. Filmen er absolutt severdig, men jeg synes den inneholdt for mye action. Ikke misforstå meg, action er bra og hører absolutt hjemme i en superheltfilm. Men det ble litt for mye liv i form av fiender, indre demoner, kjærlighetsproblemer og så videre. I tillegg til Green Goblin jr, Sandman (han er faktisk kun sand) og Venom (en av tidenes kuleste skikkelser i Spiderman) skal altså Peter Parker slåss mot sitt eget ego. Det blir litt mye, og filmen ble litt vel lang. number4.jpg

Og så var det Mr. Bean på ferie da… Jeg gjør det enkelt. Ikke se den. Den sugde. Terningkast 2. Mr. Bean kan være hysterisk morsom. I maks 20 minutter. Og for guds skyld, Mr. Bean trenger ingen sidekick. Han er sjefolainen helt alene. Det er jo faktisk hans styrke. Ikke akkurat Superhelt materiale, men dog. number2.jpg

3 tanker om “To korte filmomtaler. Spiderman og Mr. Bean på nye eventyr!

  1. XmasB Innleggsforfatter

    Hmmm. Det er sant… Jeg var faktisk i tvil om jeg skulle gi den 1 eller 2. 1 er kanskje litt strengt. Jeg lo jo faktisk et par ganger i filmen.

    Svar
  2. Iversen

    Jaggu. Jeg hadde jo lest denne, kommenterte ikke fordi jeg ikke hadde sett noen av filmene. Jeg likte Sandman best av skurkene, men det er kanskje mest fordi jeg syns Hade Church ser så artig ut.

    Svar

Legg inn en kommentar