I en ikke altfor fjern fremtid

Noen ganger tenker jeg over hvordan det kommer til å være den dagen jeg blir gammel. Jeg gruer meg. Ikke bare fordi jeg er redd for for hvordan jeg blir tatt hånd om på et eventuelt gamlehjem, men mest fordi jeg er redd de kommer til å spille trance, dance, house, rap, r&b og Lindsey Lohan der. Dager i strekk hvor vi sitter og sikler i stolene våre, mens høyttalere pumper ut Tiesto og gudene vet hva alle hører på om dagen… Jeg håper jeg aldri kommer på gamlehjem.

3 tanker om “I en ikke altfor fjern fremtid

  1. Ida

    Nå fikk jeg lyst til å dra bort på eldresenteret og spørre de som bor der om de faktisk HAR lyst til å høre på svensktopplåtene de blir utsatt for.

    Svar
  2. XmasB Innleggsforfatter

    Det er nok ikke umulig at de gjør. På de gamlehjemmene jeg har vært innom (det er faktisk blitt en del – kona jobber i bransjen), har det faktisk vært overraskende fra høyttalerne. Jeg skal spørre min bedre halvdel hva de pleier å spille jeg.

    Svar

Legg inn en kommentar