Ai ai. Jeg glemte å fortelle at jeg har fått nytt design.

Vel, det har jeg! Check it out! (linken fører deg til siden min, hvis du allerede er her, fører den deg hit igjen…)

Jeg har byttet design, og er veldig fornøyd med det nye temaet som er tatt i bruk. Noen justeringer gjenstår selvsagt, men alt i alt er jeg veldig fornøyd. Jeg skal gå over litt farger på diverse stiler, og gjøre mindre justeringer, så blir dette riktig så bra!

Temaet heter I-Theme og kommer fra N.Design Studio. Flere linker i forbindelse med dette finner du helt i bunn på siden min.

6 tanker om “Ai ai. Jeg glemte å fortelle at jeg har fått nytt design.

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Neida. Men den skiller seg veldig mye ut så lenge jeg ikke har fått gått over stilarkene. Jeg har ikke endret mengden reklame for siden. Den har vært konstant et halvt år allerede… Men ved små poster kan det bli litt meget, da det (reklamen) kommer veldig nært hverandre.

  Svar
 2. svenna

  Skal bare si ifra om at jeg liker det nye designet på sida di ganske mye bedre enn det forrige.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Det var hyggelig å høre, Svenna. Jeg liker det nye mye bedre selv også. Begynte å bli lei det «maset» den forrige stilen hadde.

  Det gjenstår fortsatt noen små justeringer, og jeg sliter enda litt med treghet på siden (mistenker at dette skyldes treghet hos webhotellet), men er i det store og hele veldig fornøyd så langt.

  Det eneste siden virkelig mangler nå er godt innhold. Kanskje jeg skal begynne med gjestebloggere?

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Det er godt å se det nye temaet faller i smak. Jeg har funnet at tregheten for det meste skyldes webhotellet. Samme webhotell som jeg skrøt så mye av for ikke lenge siden… Jeg kommer til å se på mulighetene for å bytte ut dette, dersom dette ikke bedrer seg drastisk.

  Svar

Legg inn en kommentar