Har du sett noe så søtt?

Snublet over disse to på vei hjem natt til søndag. Med flunka nytt kamera for hånden, var det jo klart jeg måtte ta noen bilder. Jeg driver fortsatt (selvsagt) å lærer meg hvordan jeg skal utnytte kameraet fullt ut, så bildene er litt så som så. Fine dyr i alle fall. DSC_0010 Jeg så dem ikke med en gang, men med den snøftinga de holdt på med var det umulig å ikke høre dem.

DSC_0018_cr Fine dyr er de i alle fall. Bortsett fra når jeg finner de langs veien. Biler er nemlig den største faren pinnsvinn utsettes for. Og den vanligste årsaken til deres død.

2 tanker om “Har du sett noe så søtt?

 1. Mia

  hmm…. måtte kommentere under dette innlegget her også, jeg 😉 Du er virkelig morsom,altså! Seriøst! 😀

  Ler meg skakk av …………eh…. deg? 😕 eller ihvertfall av det du forteller her. Så nå har jeg tenkt å begynne å skrive kommentarer her igjen. Håper det er greit for deg da.

  Og apropros pinnsvinene…. de var søte, ja 😀

  Mia, som ble i kjempegodt humør av å lese bloggen din, og det trengte jeg 😀

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Det er godt du liker det jeg skriver, Mia. Det går litt opp og ned på hyppigheten, men jeg har prøvd å skjerpe meg i det siste. Det vil si, motivasjonen til å skrive har vært større. Uten motivasjon til å skrive noe lar jeg det som oftest være.

  Pinnsvin ser vi ofte der vi bor, så til slutt måtte je bare ta noen bilder. Jeg er utrolig svak for dyr.

  Svar

Legg inn en kommentar