Nytt kamera. Færder. Og en hund

Med flunka nytt kamera finnes det ingen unnskyldninger til å holde seg inne i sommer. Denne sommeren skal jeg lære meg kameraet å bruke, og det kommer helt sikkert mange flotte muligheter til dette.

Første mulighet kommer allerede imorgen, da er det nemlig for Færderseilasen 2007. Jeg drar tidlig fra jobb i lunsjtider, og starten for oss går allerede klokken 14.10. Heldigvis tar vi ikke denne seilasen så seriøst som Skagen (hvor vi faktisk har mulighet til å hevde oss, dersom vær og tillater det…), så det bør være mulighet for noen bra bilder underveis også. Jeg kommer til å legge ut en del bilder etter helgen, noen havner nok her, men de fleste vil bli å finne på min Flickr side.

Været ser bra ut, og vil nok holde seg sånn passe over helgen ser det ut til. Litt lite vind, men det er vi vel vant til på Færdern. Bare vi rekker festen i Horten, så går det vel greit uansett. Jeg ser frem til en fin helg, men lukten av sjø og stekende sol. Og kanskje en og annen sommerpils.

Her er det siste bildet jeg har lastet opp til flickr. Propell Dette er Propell.

Legg inn en kommentar