Den nye kvinnen i mitt liv

Man vet man har valgt den perfekte kvinnen til å dele livet sitt med når hun overrasker deg med en kvinne til.

Det var i forbindelse med bryllupsdagen, som ikke er før om noen uker enda, at kona ville gi meg noe helt spesielt. Hun kunne ikke vente, så hun overrasket meg så fort hun kunne. Med en søt stemme og et stort smil ga hun meg det jeg hadde ønsket meg lenge. Den nye kvinnen i mitt liv er liten og nett, med et pent ytre, og en skjønn stemme.

Nå er jeg ikke lenger alene når jeg kjører bil. Med meg har jeg alltid den kvinnelige stemmen som forteller meg at jeg skal svinge til høyre om 200 meter. Takk for den flotte GPS’en, jenta mi.

2 tanker om “Den nye kvinnen i mitt liv

  1. XmasB Innleggsforfatter

    Ja, hun er så snill med meg. Tror hun ble litt oppgitt av de gangene jeg har rotet meg bort i Oslo sentrum…

    Svar

Legg inn en kommentar