Perfekt vær for Picnik

Nå som været er litt grått, og meldingene varsler regn, ser jeg ingen grunn til å ikke dra på Picnik.

Picnik.com Web 2.0 er bare i startgropa, men vi ser stadig at det kommer nye spennende nettsider. Når alt snakket om Web 2.0 kom, med løfter om at man snart kunne gjøre nesten alt på nett, var jeg veldig skeptisk. Det virket jo veldig langt unna syntes jeg. Men vi nærmer oss stadig hver dag. En av de seneste sidene jeg har oppdaget er picnik.com, et nettsted som lar deg redigere bilder online. Hvordan de får det til er nok litt magisk. Det er ingen tvil om at det står dyktige mennesker bak.

Picnik.com lar deg gjøre det meste du kan forvente av enkelt bildebehandlingsprogram, pluss litt til. At dette egentlig er en nettside er lett å glemme når man driver å redigerer bildene sine. Det sier seg selv at det er et stykke igjen før de kan måle seg med Photoshop og tilsvarende, men at de er kommet langt er det liten tvil om. Prøv det, og fortell meg hva du mener!

Legg inn en kommentar