En bønn til Google

Jeg bruker som så mange andre Google Reader for å lese mine RSS feeds. Det er blitt veldig mange av dem, og jeg liker å ha orden i suppa over feeds. Uten å ha testet noen andre lesere den siste tiden, er jeg hellig overbevist om at Google Reader er det beste valget for meg. Jeg har en stor mengde feeds (altfor stor), og bruker kategorier ganske konsekvent.

Jeg har også mine egne feeds lagt til leseren, og ser ofte at det tar lang tid før disse oppdateres. Gjerne så mye som 5-6 timer. Dette fører jo til at jeg sjekker litt rundt, og konkluderer med at feed direkte fra xmasb.com og feedburner er oppdatert for lenge siden. Så forsinkelsen ligger hos Google. Kanskje det er mulig å pinge Google, tenker jeg. Et par kjappe søk viser meg at jeg ikke er førstemann som har irritert meg over dette. Men nei, man kan ikke fremskynde prosessen. Man kan pinge Google for å få posten med i Googles bloggsøk, men ikke Google Reader.

Så kjære Google, kan dere være snille å fikse dette? Ikke bare for meg, men for alle mine lesere også?

Det kan jo diskuteres hvorvidt det betyr så mye, noen timer fra eller til? Vi driver jo ikke akkurat med nyhetsformidling av hastende grad her, mener jeg. Og det er jo kanskje ikke min blogg som er den viktigste å få fortgang på, men alle de andre feeds jeg leser.

Ellers synes jeg Google gjør en god jobb på sin vei til verdens herredømme. Stå på.

5 tanker om “En bønn til Google

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg trenger en som er nettbasert, da jeg bruker minst tre forskjellige pc’er i løpet av uka. I tillegg synes jeg der greit å kunne logge seg inn når man er hjemmefra, selv om dette ikke skjer så ofte. At jeg logger meg på hjemmefra altså, ikke at jeg er hjemmefra. 🙂

  Svar
 2. Frank

  Jeg er fryktelig enig med deg, XmasB. Det å kunne lese feeds samme hvor man er, bare man har internettilgang, er digg.

  Google Reader er veldig bra. Er det andre online feed readers man bør prøve?

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Vel, jeg har ikke forsøkt så veldig mange andre. I tillegg til Google Reader har jeg kun prøvd BlogLines og Netvibes. Begge gjør en god jobb, men jeg synes Google gjør den best. Netvibes er egentlig mer enn personlig nettportal eller noe i den dur. Omtrent iGoogle og Live.com driver med. Jeg er ikke så opptatt av det.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg abonnerer jo selvsagt også på kommentarer fra denne siden. Nå fikk jeg nettopp oppdatering på denne. 3 timer etter at en kommentar var lagt til.

  Svar

Legg inn en kommentar