Hvordan tjene deg rik på blogging

Flere bloggere har sluttet i sin vanlige jobb, og tatt opp blogging som et yrke. De tjener penger på det, og noen tjener faktisk ganske mye. I Norge er nok dette litt vanskeligere, i alle fall dersom bloggen er norsk.

Men fortvil ikke. Det finnes enkle metoder som gjør at du også kan tjene deg søkkrik på bloggingen din. Metoden fungerer for de fleste reklamevarianter, ikke bare Adsense, Doubleclick og Tradedoubler. Følg linken How To Get A Six Figure Blogging Income

8 tanker om “Hvordan tjene deg rik på blogging

 1. Frank

  Øverste høyre hjørne på den figuren har jeg i boks.

  Problemet mitt er den høyre boksen på nederste linje. Der er jeg ikke god, så da får jeg jukse og skrive så mange slike dumme kommentarer som mulig på andres blogger og håpe at det fører mer trafikk til min lille blogg. 🙂

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Det er jo nettopp grunnen til at innlegg av typen «tjen deg rik i en fei» er så populære. Og innlegg om metablogging. Fordi de fleste, meg selv inkludert, er for late til å faktisk gjøre jobben som kreves for å få mange besøkende.

  Jeg tjener nok på reklamen til at jeg får betalt for webhotell og domene. Men timelønna er dårlig. 🙂 Jeg satser ikke på å bli rik på dette. Men det er jo greit at det går bittelitt i pluss også. Klarer jeg å holde meg på det nivået jeg har nå, kan jeg til og med ha en del til overs.

  Jeg tror ikke mangelen på reklame er noe problem hos deg, men jeg tror du kunne fått mer ut av å ha noe reklame innenfor et område folk faktisk vurderer å trykke på. Eksempelvis av den typen jeg har før og etter posten. Reklame på høyresiden er veldig vanlig, noe som har ført til at de fleste er blitt ganske immun mot det. Jeg fjernet reklamen på høyre side, i et forsøk på å se om dette har noe å si for min clickthrough-rate og inntekt. Jeg tror ikke den kommer tilbake, men det er litt tidlig å si.

  Svar
 3. Sexy Sadie

  Jeg vil faktisk ikke tjene penger på å blogge, begynner jeg med det så tror jeg ikke bloggingen og bloggopolis blir det fristedet som det faktisk er for meg.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  For meg forandret det seg ikke så mye når jeg la til litt reklame. Jeg har faktisk fjernet litt av den etterhvert også. Og gjort den så liten som mulig.

  Svar
 5. Egoisten

  Jeg tror jeg hadde endt opp fattig, ensom og forlatt hvis jeg begynte å tenke penger i forbindelse med bloggen min.

  Det akter jeg ikke..

  Egoisten – Ã…tgaumsforvaltar med lønnet arbeid

  Svar
 6. XmasB

  Jeg blir vel ikke akkurat rik av denne bloggen jeg heller. Og føler vel egentlig ikke på noen måter at reklameinntekter styrer hva jeg skriver. Hadde det vært tilfelle ville nok bloggen både hatt hyppigere poster, og mer fokus på ting som er «in». Eller damer. Mest sannsynlig damer også. Bare se på bloggen til peter andrej. Orker ikke finne link til den jeg. Du vet hva jeg snakker om…

  Svar
 7. Frank

  Damer fører bare til trøbbel. Jeg har lagt ut et par postinger av damer på bloggen min, og det ble linket så idiotisk mye til de bildene at den båndbredden jeg har leid har gått rett i taket. 🙂

  Ikke tjener jeg noe penger på det heller. På to år har jeg vel kanskje fått inn et par hundre kroner på bloggen, men håpet er jo at den skal gå i null.

  Svar
 8. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg har faktisk allerede fått en utbetaling, så foreløpig har jeg fått igjen for mine utgifter. Men langt igjen før jeg slutter å dra på jobb.

  Svar

Legg inn en kommentar