Sykt sykt sykt!

Tallrekker er jo veldig fascinerende, og uten forvarsel gikk det opp for meg at vi nærmer oss 070707:07:07:07. Yikes og holy smokes på en gang!

Hva skal vi foreta oss på dette tidspunktet? Kan vi forberede oss på det utenkelige som kan skje? Vil jordens eksistens opphøre? Vil vesener fra underjorden traske gatelangs i Oslo?

Forventningene er gigantiske! Jeg kommer ikke til å få sove før jeg vet hvordan dette gikk. Lucky Number Seven

6 tanker om “Sykt sykt sykt!

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Mest sannsynlig. Men så kjedelig da. 🙂

  Ser med enda større uro mot 080808:08:08:08. Skrekk og gru.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Vi satser vel på at det går greit, John. Skjønner egentlig ikke hvorfor man skal bli så hysterisk rundt disse runde tallene. Y2K feilen er forståelig, men dommedagsprofetier fordi vår tidsregning helt tilfeldig havner på et rundt tall? Pffft!

  Svar
 3. Mia

  Hei XmasBox

  Det er jo gjerne slik at hvis du legger alle tallene sammen, så får du et helt annet tall enn hvis du bare ser et og et tall for seg.

  Jeg kan godt ta et eksempel: (men er ingen ekspert, altså)

  Ta foreksempel 11 september, 2001. Hver for seg så er jo både tallet 11 og tallet 9 sterke, men slår du dem sammen med årstallet, så får du tallet 5.

  Altså: 1+1+9+2+0+0+1= blir 14. Men du legger dette tallet også sammen, :

  1+4= 5.

  I nummerologien så står dette tallet for frihet og bevegelse, energi, skaperkraft og reising. Men dette tallet symboliserer også vanskeligheter/utfordringer hvis ikke jeg tar helt feil da, og det fikk vi jo mengder av den datoen, og i tiden etterpå.

  Det er vel gjerne sånn at selv mørket inneholder litt lys, og selv i dagslys så finnes det et snev av litt skygge?

  Nå skal jeg ikke sitte her og si at det som skjedde var kjempeartig, for det var det ikke. Men i ettertiden så tror jeg de fleste alltid vil se at noe godt kommer ut av det negative, og at man skal lære noe av sånne episoder.

  Kommentaren er ikke ment å provosere noen, men virker det slik, så er jeg virkelig lei meg for det, og du må gjerne fjerne den, XmasB.

  Men jeg skulle liksom forklare at enkelte tall ikke alltid er det de utgir seg for å være 😐

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg er vel ikke den som har mest tro på nummerologi, i likhet med det meste annet jeg ikke tror på. Det havner i samme i bås som horoskop.

  At noe godt kommer ut av det negative stemmer jo alltid, bare man leter hardt nok. 🙂 Men ikke dermed sagt at man ønsker å finne noe positivt ved alle ting for det.

  Svar

Legg inn en kommentar