Katter som ligner på Hitler

Noen ganger snubler man over ting på nettet man ikke helt hvordan man skal reagere på. Cats that look like Hitler Cats That Look Like Hitler er en slik side. Dersom en av kattene mine hadde sett ut som reinkarnasjon av Adolf Hitler hadde jeg vært litt redd. Hele tiden.

Når vi var på Dyrebeskyttelsen og hentet katt nummer to, Sprint, vurderte jeg en katt som lignet på Zorro. Han hadde masken for å si det sånn. Men Sprint virket som en katt som trengte et godt hjem, så det ble ham.

9 tanker om “Katter som ligner på Hitler

 1. tonita

  Jeg tror at utseendet er fikset litt på jeg, – enten forsiktig billedmanipulering, eller litt kattesminke. Og det gjør det enda verre. Stakkars lille Adolf.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Mia, det er verre katter enn den der inne på siden, men jeg synes denne var så søt. Minner meg om en eller annen katt i en gammel Pyton-serie.

  Jeg er ikke så sikker på at de nødvendigvis er fikser på, Tonita. Noen helt sikkert det, men det er helt sikkert en liten arme med nazikatter rundt omkring. Små Hitler-katter, som kun menger seg med rene rasekatter og jager bort alle varienter av gårdsgutt og geit. 🙂

  Men alle vet jo rasekatter er sære dyr.

  Svar
 3. Mia

  Hei XmasB

  Mente ikke å fornærme deg, (hvis du ble fornærmet da), men den så litt scary ut 😯 !

  sorry 😐

  Svar

Legg inn en kommentar