Reisebrev fra det fjerne syden

I år ble ikke ferien så langt syd som tidligere år. I år har vi funnet veien til Kristiansand.

Etter 5,5 times kjøretur, inkludert en helt grei lunsj, har vi kommet oss frem til Ansgar Sommerhotell. Ikke det dyreste alternativet rundt Kristiansand, men mer enn godt nok for oss. Vi skal bare sove her tross alt. GPS’en har vært til god hjelp på veien, spesielt de siste kilometerne da skilt og kartbok (kona liker å følge litt med der som en slags backup tror jeg) ikke lenger kunne fortelle oss veien. Vi fant ihvertfall frem, og fikk slappet av litt etter en lang kjøretur.

Kveldsmat ble på Peppe’s i Krisitansand sentrum. Thai chicken var god den, men fly away er bedre. Vi kjørte en halv av hver for sikkerhets skyld. Rømmedressing og guacamole må med.

Nå er vi tilbake på hotellrommet, og skal slappe av før vi drar i dyreparken i morgen. Jeg har ladet opp kameraene, og tømte minnekort før vi dro. Dersom været ikke blir så galt, skal det nok bli en fin dag i morgen og.

Hvorfor er jeg online nå, sier du? Vel, jeg tok med pc’en så vi kunne se en film eller to på senga før vi la oss. Så viste det seg at de opererer med åpent nett her. Trådløst altså. Det er jo helt genialt.

4 tanker om “Reisebrev fra det fjerne syden

  1. André

    Synes det (åpent trådløst nett) er det minste man kan få når man betaler for et hotellrom. Blir teit når de skal kreve 70 kroner timen for at du skal surfe og sjekke mailen.

    Svar
  2. XmasB Innleggsforfatter

    Jepp, men jeg hadde ikke forventet nett på et av de billigste stedene man kan overnatte her nede. Har ikke sett det annonsert noe sted heller, så det er nok ikke helt sikkert det er meningen at jeg skal surfe på det.

    Svar

Legg inn en kommentar