Kristiansand Dyrepark

Det er liten tvil om at det var lurt å utsette dyreparken en dag. I dag har det vært en flott dag i dyreparken.

Det er fire år siden vi sist besøkte dyreparken i Kristiansand. Den gang gikk vi med paraplyer og varmt tøy, og fikk ikke sett alle dyrene så godt. Mange av dyrene hadde jo gjemt seg under trær og busker i ly av regnet. I år var det mye bedre vær, og følgelig mye bedre sikt. Etter seks timer i parken var føttene såre, og vi har funnet veien tilbake til hotellet. Jeg har fått lekt meg mye med kameraet, og har lært meg noen småting som jeg ikke har tenkt over tidligere. Skulle bare ønske jeg hadde lært dette før jeg så gjennom bildene. De fleste bildene ble ganske greie, men med sterkt sollys høyt på himmelen er det ikke alltid like lett. Men først og fremst er det fotografen som skal ha skylden for de dårlige bildene. Jeg er fortsatt i en tidlig læringskurve.

Colorful Bird Husker ikke helt hva denne fuglen heter, men den var veldig flott å se på. Jeg kommer til å laste opp flere bilder til flickr siden min, så snart jeg har kommet meg hjem.

I morgen setter vi kursen hjemover. Tipper kattene blir glade for å se oss igjen. De har hatt svigers til å passe på seg denne uken, med jevne visitter.

2 tanker om “Kristiansand Dyrepark

 1. Mia

  Hei XmasB 😀

  Kommer du til å legge ut flere bilder her etterhvert? Det gjør da vel ikke noe om noen av dem var mindre gode, de er sikkert kule for det, tror du ikke? Eventuelt at du kanskje kan ta deg en ny tur til dyreparken i helgen og ta flere bilder? 😉

  Mia 8)

  😀

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Nei, nå skal vi hjem. Jeg skal se gjennom bildene når jeg har kommet hjem, og vurdere hva jeg gidder beholde. De fleste bildene er greie nok, men med dårlig lys og amatørfotograf er ikke alle så mye å skryte av.

  Svar

Legg inn en kommentar