Yay, jeg har spilt gjennom Mario 64

Gamle spill kan være morsomme å ta frem. Men siden jeg ikke har gamle konsoller og esker fulle av spill, får jeg ty til emulatorer. Egentlig bare en bonus, da jeg får bedre grafikk på de gamle spillene i samme slengen. I de sene timer har vi de siste dagene spilt litt Mario 64, som er å blant titlene til Nintendo 64. Og gjett hvem som nettopp runna Mario 64? Ikke første gangen, men første gang på emulator. Mario 64

2 tanker om “Yay, jeg har spilt gjennom Mario 64

 1. Vegard

  Hjelpes, jeg er sikker på at jeg rundet SM 64 i si tid, men jeg kan ikke huske den scenen du viser bilde av! Mulig jeg aldri samlet sammen samtlige stjerner?

  SM 64 finnes forsåvidt også til Nintendo DS, da som Super Mario DS med noe bedre grafikk og litt mindre forskjeller som flere baner og flere stjerner. Artig.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg samlet ikke alle stjerne jeg heller. Når jeg fikk 70 var jeg ganske klar for å bli ferdig for denne gang. Scenen du ser er sluttscenen og kaka som Mario får av prinsessen & co som takk for hjelpen. 🙂

  Mario er en av grunnen til at jeg vurderer Nintendo Wii. Men tror ikke den kommer til å bli så mye brukt i lengden. Så da blir det nok heller en stuepc etterhvert.

  Svar

Legg inn en kommentar