Endelig gikk naboen ut. Tranquility now…

Det burde være unødvendig å fortelle voksne folk at de ikke skal gå inne med sko i en blokk. Likevel har vi vært oppe hos naboen flere ganger og klaget på dette. På en høflig måte spurte vi om hun ikke kunne la vær å gå inne med sko. Hun beklaget seg, og sa hun rett og slett hadde glemt å ta dem av.

Det samme svaret fikk vi neste gang. Og neste gang. Hun er altså rundt 40 og dement…

En dag fikk vi nok og leverte en skriftlig klage til styret. Ikke bare på grunn av skoene hennes, men på grunn av høy musikk, sigarettaske på balkongen vår og generell støy. For å nevne noe. Vi har ikke hørt noe fra styret, det er sommerferie tross alt.

Naboen har nettopp gått ut, og det er blitt rolig i blokken igjen. Lyden av trippende sko med høye hæler, og mystiske bankelyder, er endelig borte. Deilig med litt ro og fred. Jeg sitter nemlig på hjemmekontor i dag, og nå må jeg jobbe videre…

4 tanker om “Endelig gikk naboen ut. Tranquility now…

 1. Mia

  Det som irriterer meg litt når jeg leser innlegget ditt, er at de som har bygget den blokken som du bor i, ikke greier å ta hensyn til at det kommer til å bo mange mennesker med forskjellige behov på et sånt sted. Og at isolasjonen da burde vært bedre siden ikke alle orker, eller greier å hele tiden tenke på andre når man har egne behov å ta vare på midt oppi alt sammen.

  Men så du vet det, så føler jeg med deg. Hvis det var til noen trøst midt oppi alt sammen…. 😐

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  En liten trøst er det jo. Blokka er fra 1967, så isolasjon kunne helt klart vært bedre. Men hadde nabokjerringa hatt litt normal folkeskikk hadde hun tatt hensyn til naboen under og. Spesielt når vi har sagt fra flere ganger.

  Svar
 3. André

  Skulle gjerne sagt at jeg vet hvordan du har det, men siden alle andre i blokken der jeg bor er rimelig stille lurer jeg på om det kanskje er JEG som er «han der som bråker» i blokka…

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Vi har to katter som løper en del rundt, og var redd for hvor godt naboene hørte dette. Så da spurte vi dem under oss. De sa de hadde lagt merke til det, men at det ikke var noe problem. Da har vi ihvertfall en kommunikasjon, så blir det litt lettere den dagen det blir mye bråk.

  Jeg er nok litt var på bråk, men prøver å la det meste passere. Når man bor i en blokk i et barnevennlig område, må man forvente en del bråk. Da er det litt surt at det er en voksen dame som bråker mest. Ungene bråker de og, men de er unger. Har litt høyere terskel med de.

  Svar

Legg inn en kommentar