Over 2500 sitater!

Jeg har nå over 2500 sitater fordelt på over 250 personer lagt inn i databasen min. Dette er grunnlaget for det tilfeldige sitatet du ser på høyre side av siden. I teorien skal det derfor ta litt tid før du ser det samme sitatet igjen. Nytt sitat kommer hver gang siden lastes, det være seg fordi du endrer side eller laster siden på ny. Det betyr ikke at du trenger å trykke refresh 10000 ganger for det…

Jeg legger gjerne inn et sitat når jeg tilfeldigvis kommer over noe jeg liker, eller synes er bra. En del av sitatene som er lagt inn har medfølgende bilde, men langt fra alle. Jeg har ikke helt oversikt over dette selv fordi det ikke er en direkte kobling. Koden bare sjekker om det finnes et bilde med samme navn som forfatteren av sitatet. Planen er å ha et bilde for hver eneste en. Det kan ta tid.

Sitatene tilfører ikke så mye til selve siden, men jeg synes det er greit å ha der for det. De kan være litt morsomme, eller bare være klokke ord. Ingen av delene skader. Ball pen

2 tanker om “Over 2500 sitater!

  1. XmasB Innleggsforfatter

    Pluginen jeg bruker heter noe så enkelt som Random Quotes, men jeg har skrevet den om så mye at den minner lite om den som ligger på linken. Så vidt jeg husker er det ikke støtte for bilder originalt blant annet.

    Dessverre har jeg ikke skrevet den slik at den kan brukes av alle. Det er mye som er hardkodet rett inn. Kanskje jeg burde tatt meg bryet med å kode den om en dag… Eller lage en helt ny. Det er ingen stor plugin akkurat. Jeg henter bare ut et tilfeldig sitat, og sjekker om det finnes en bildefil med samme navn som forfatter. I skrivende stund inneholder den 2572 sitater. Legger til et par om dagen cirka.

    Svar

Legg inn en kommentar