1000 klikk på reklame!

Tjen penger på din nettside. Bli en TradeDoubler affiliate!

Jeg runder i dette øyeblikk ett tusen klikk på reklamen fra Google. Jeg har hatt reklame på siden en stund nå, og burde kanskje rundet dette magiske tallet for lenge siden, men klikkene kommer jevnt og greit. Etter bytte av design på siden for en stund siden har jeg også fjernet litt reklame, da jeg syntes reklamen kom i veien for innholdet på siden. Det kan vi ikke ha noe av. Innholdet bør komme først uansett, og være minst mulig forstyrret av reklamen som man måtte ha på hjemmesiden.

1000 klikk må feires. I dag tar vi den helt ut, og svir av ukens inntekt på noe flott. Jeg vet ikke hva jeg skal bruke alle pengene på, men finner helt sikkert på noe smart.

Tjener du penger på siden din?

Penger - Tusenlapper - Norske Kroner

14 tanker om “1000 klikk på reklame!

 1. Mia

  Heisann, XmasB 🙂

  Jeg vil gjerne ha et par nye sko, og noen fine, vakre kjoler og sommerskjørt….. 😉 hihi

  Synes ikke du også at jeg fortjener å få litt oppmerksomhet, jeg som stadig vekk kommer innom bloggen din for å kommentere og fortelle deg at jeg leser siden din? 😉 😀

  hihihi 😉

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Skulle gjerne hjulpet deg, Mia, men det er nok ikke snakk om så mye kroner. Hadde jeg skrevet en blogg på engelsk tror jeg sjansene for å faktisk tjene litt hadde vært betraktelig større. Jeg får noen kroner på denne bloggen, men langt ifra så mye at det egentlig kan kalles lønn for strevet. Lønn for strevet får jeg i form av kommentarer og lesere.

  Ellers kan jeg jo nevne at jeg lister opp de ivrigste kommentatorene på listen til høye. Akkurat nå ligger du faktisk på topp. Det er godt jeg bestemte meg for å inkludere de også uten egen hjemmeside…

  Hvorfor har ikke du hjemmeside forresten? Det er jo tydelig at du hadde klart å skrive nok på den. Sannsynligvis mer enn meg.

  Svar
 3. Henrik VIken

  Hjalp deg med et klikk nå. Var jeg ikke flink? Props for god reklame 🙂 Du skulle bare ha fått åpnet den i et nytt vindu, men jeg er alltids en høyreklikker!

  Svar
 4. M@rqs

  Gratz du kome kommers komr…… hmm du sånn person som tjener penger på sia di. Hehe. Jeg husker den dagen du la inn reklame og alt jeg kan si at den er ikke krevende synlig. Den er helt fin. Jeg har sett mye dårlig sider der reklamen hyler opp, men siden dim har pakket den fint inn.

  Skål og lykke til videre

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Henrik, det er en god grunn til at jeg ikke åpner reklamen i ny side. Det skal brukeren selv avgjøre mener jeg. Jeg tror flere forventer at en link åpnes i samme side enn i ny. Selv bruker jeg ctrl-click (ny tab i firefox) eller midterste museknapp (samme funksjon) ganske mye. Ã… få riktig reklame på siden er ikke alltid like lett. Jeg har ikke gjort noe særlig for å påvirke det, selv om det helt klart er mulig. Man kan for eksempel utestenge det man ikke vil ha, og gjøre diverse analyser. Dermed kan man luke ut de som betaler lite, eller ingen klikker på.

  M@rqs, det er godt du ikke blir skremt av reklamen. Jeg har prøvd å gjøre den minst mulig forstyrrende for leseren, selv om jeg mest sannsynlig hadde fått langt flere klikk ved å ha den enda mer synlig. Ser mange har den flettet rett inn i selve teksten. Det er klart dette gir bedre clickrate, men samtidig har jeg sluttet å lese mange slike sider fordi reklamen blir for dominerende. Det er også litt av grunnen til at klikk ikke fører til ny side.

  Svar
 6. Mia

  Mener du det, XmasB? 😯 Selv så er jeg av den oppfatning at jeg ville komme til å «låne» alle mine skriveri-innlegg-idèer fra andres blogger, og jeg vet ikke hvor populær jeg ville ha blitt da… 🙁 snufs

  Men liker å kommentere hos andre da, så sant jeg har noe fornuftig? å si 😉

  Mia, kul som alltid 8) 😀

  Svar
 7. radiohode

  Jeg må innrømme at jeg ikke helt forstår hvordan du har klart dette. Nå har jeg hatt googleads en ganske god stund, og tradedoubler litt kortere tid, men jeg får ikke mange klikk der. Jeg har høyst beskjedne målsettinger om kun å få dekke de faktiske utgiftene til serverplass etc, men går med dundrende 🙂 underskudd.

  Svar
 8. XmasB Innleggsforfatter

  Det er ikke de store inntektene jeg har på reklamen heller. Jeg har nettopp begynt å se på Tradedoubler, og er foreløpig ikke helt frelst. Jeg er liten fan av blinkende reklame som de tilbyr mye av, så eventuell inntjening fra de må skje via direktelinker til produkter og annet. For eksempel ved å skrive om en film og linke til den. Jeg gjør ikke dette så mye, og forventer derfor ikke å tjene noe særlig på de heller.

  Google Adsense har jeg brukt siden august i fjor, altså ganske nøyaktig ett år. Jeg har veldig varierende antall visninger og klikk. Som igjen sannsynligvis er på grunn av variasjon i antall poster jeg skriver. Jeg skriver generelt for få.

  Med adsense er det også viktig at så mange som mulig klikker på reklamen. Dette er jo også grunnen til at mange velger å ha store reklamer midt i brødteksten på en post. Jeg har valgt å ha en litt mer anonym profil, og synes dette fungerer greit. Jeg vil ikke skremme bort lesere heller. Det gjelder vel å finne en gyllen mellomting.

  Svar
 9. Tilbaketråkk: En uhyre kjedelig bloggpost om bloggen min og alle dens dingser og sidevisninger og reklame at radiohode

 10. Daniel Aleksandersen

  Du tjener kanskje noen få kroner på reklamen. Men Google tjener ufatlig mye mer. De får nemlig informasjon om hvordan dine brukere bruker nettsiden. Hva er mest verdt; en personlig profil om dine besøkende eller .05 NOK?

  Svar
  1. XmasB Innleggsforfatter

   Lenke fjernet fra kommentar. 🙂

   Til sammen har jeg tjent inn noen tusen på reklamen på denne bloggen. Hele tiden uten å vise reklame til de som ikke kommer via en søkemotor. Det er ikke de store summene, men så gjør jeg heller ingenting for å få dem.

   Svar

Legg inn en kommentar