Prinsessen må stoppes!

Trygve Hegnar: – Vil Märtha Louise tjene penger på spåkonevirksomhet, healing eller innføring i hvordan vi skal komme i kontakt med englene, så bør hun gjøre det som en hvilken som helst annen tulling vi kan flire av. Ikke som prinsesse.

Kunne ikke sagt det bedre selv.

Jeg kan ikke forstå hvorfor hun bruker Prinsessetittelen i en slik sammenheng som hun gjør heller. Selv sier hun visstnok at dette er på grunn av det faktum at hun ikke har etternavn. Hun er gift er hun ikke? Kan hun ikke ta navnet til vår kjære Ari Behn? Märtha Louise Behn. Ja, det synes jeg. Blå Engel

6 tanker om “Prinsessen må stoppes!

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Hun må gjerne mene hva hun vil, men som en del av kongefamilien bør hun også tenke god gjennom de valg hun tar. Det virker det ikke som om hun har gjort denne gangen. Og det faktum at hun drar voldsom publisitet på grunnlag av prinsessetittelen gjør jo ikke saken noe bedre. Som flere har påpekt kan hun få veldig vansker med å holde det hun lover på dette kurset hennes. Det ligner mistenkelig på spåkonevirksomhet.

  Svar
 2. Mia

  Er faktisk enig med deg, XmasB 🙂

  HVIS dama hadde giddet å stå for det hun tror på og ønsker å jobbe med UTEN å bruke sin tittel til stadighet, så ville sikkert folk ha respektert henne mye mer enn det jeg får inntrykk av at de gjør akkurat nå.

  Joda, vi mennesker vil alltid ønske å se bevis på det en alternativ terapeut driver med og interesserer seg for, så hvorfor skal Martha være et unntak? OG det er ikke alltid at en alternativ behandler vil være i stand til å anskaffe bevis på det folk etterspør, men da får hun søren meg sørge for at hun har alle de nødvendige tingene i orden!

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Egentlig hadde jeg ikke tenkt å nevne denne saken med et ord, men når Trygve Hegnar nok en gang øser ut sin visdom kunne jeg ikke la være.

  For all del, jeg respekter at hun ønsker å tro å drive med det hun gjør. Det er ikke det jeg er uenig i. Jeg er uenig i hvordan hun gjør det i forhold til den posisjonen hun har.

  Svar

Legg inn en kommentar