Det er godt jeg er gift.

Ellers hadde kanskje Brad Pitt fått et lite problem. Det har seg nemlig slik at en enkel spørreundersøkelse med 10 spørsmål konkluderte at jeg og Angelina er det perfekte par. Kanskje jeg skal se hvem kona passer med? Er det Brad Pitt kan vi jo kanskje foreslå… nei, glem det…

logo
Hvem er din kjendis-kjæreste?

Mitt resultat:
Angelina Jolie
Du og Angelina Jolie passer som hånden i hansken! Dere ville blitt det perfekte par, og mest sannsynlig endt opp gift.
Ta denne quizen på Start.no

22 tanker om “Det er godt jeg er gift.

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Det er godt du er gift og da… 🙂

  Personlig er jeg ikke veldig fan av frøken Alba. Hun virker så utrolig kjedelig. Jolie derimot er jo ikke riktig vel bevart. Ikke et kjedelig øyeblikk med gale mennesker.

  Hei kona mi, jeg elsker deg!

  Svar
 2. Anders Moen

  Mitt resultat:Hilary DuffDu og Hilary Duff passer sammen som hånden i hansken! Dere ville blitt det perfekte par, og mest sannsynlig endt opp gift.

  Nice, ble sammen med ei pen ei 😀

  Svar
 3. Mia

  hmm…. tenkte å snike meg til å få en sånn gravatar selv om jeg ehhh… kremt ikke aner hva det er for noe! 😯 Men skjønte at jeg måtte ha en blogg først, og det er ikke for meg….. 😥 snufs 🙁

  Mia, som trenger å synes litt synd på, og å få litt godteri 😉 😀 hihihi

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Anders, ikke verst. Tror «faren» for å havne sammen med ei stygg i den testen er forsvinnende liten.

  Mia, du trenger ikke en blogg for få en Gravatar. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på gravatar.com med epostadressen du typisk bruker når du kommenterer. Etterhvert vil du se at alle blogger, og andre nettsider som bruker gravatar, vil vise ditt unike bilde ved dine kommentarer. Jeg kan godt skrive et lite innlegg om dette temaet.

  Også slipper du å ha pose over hodet på kommentarene mine, det fortjener du helst sikkert ikke.

  Svar
 5. Cavey

  Jeg endte også opp med Angelina Jolie. Men det var fordi jeg klarte å lese feil på første spørsmålet («hvilket kjønn er du», ble til «hvilket kjønn liker du»)

  Svar
 6. radiohode

  Jeg får Orlando Bloom uansett hvilken nettleser jeg bruker. Ikke er jeg jente og ikke er jeg homo, så jeg synes det matchet særdeles dårlig!

  Legg merke til at jeg nå skal ha skaffet meg en gravatar. Lydhør, jeg? Tja…

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Hehe, den var ny. Kanskje det er på tide med en selvransakelse? På den annen side er det ikke akkurat en fullverdig personlighetsanalyse du har tatt…

  Gravatar er egentlig litt genialt. Og fungerer automatisk så snart du er registrert. Noen sider bruker også myBlogLog, men dette nettverket er lite utbredt i Norge virker det som. Jeg har planer om å skrive litt mer om både Gravatar og MyBlogLog i en post senere.

  Svar
 8. XmasB Innleggsforfatter

  Tror det kan ta noe tid. Kan også hende at jeg må refreshe cache’n over gravatars for siden min. Skal sjekke.

  Svar
 9. XmasB Innleggsforfatter

  Det kom i alle fall et nytt bilde på deg. Er det riktig? Jeg lurer på om de prøver å sjekke alle nye gravatars for å forhindre obskøne bilder. Jeg får jo frem et bilde som virker mer fornuftig for deg her: Radiohode at gravatar?

  Svar
 10. Mia

  Hei XmasB 🙁

  Jeg finner ikke ut hva slags bilde jeg vil ha ved siden av navnet mitt. Jeg vil helst ha et tegnet bilde, men finner ingen som jeg kan kopiere eller noe sånt. Finnes det noen nettsider som har søte, morsomme, pene og tegnede bilder som jeg kan bruke som min gravatar, tror du?

  Tror du at du kan hjelpe meg, XmasB? 😥

  Svar
 11. Mia

  OPPDATERING:

  Hei igjen, XmasB 😀

  Nå prøvde jeg meg igjen med å finne et bilde, og jeg tror jeg fikk det til. Men det vises jo ikke her akkurat nå da. Får håååååpe at jeg slipper å ha posen over hodet mer, det ser så trist ut 😐

  Mia 8)

  😀

  Svar
 12. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg cacher alle gravatars for å gjøre siden raskere. Alternativet er å laste ned alle gravatars hver gang en leser kommer på bloggen. For meg blir det jo liten forskjell, ettersom bildene blir lastet fra en annen server, men for leseren går det mye fortere. Baksiden er selvfølgelig at det kan ta noe tid før en gravatar blir oppdatert.

  Alle nye som kommenterer får øyeblikkelig riktig gravatar, mens de som har kommentert før blir sjekket en gang i døgnet for oppdatering.

  Svar
 13. Mia

  Hei, XmasB 🙂

  Synes du at jeg skal velge et nytt bilde? Den her ble visst litt sånn tåkete, … :roll: hmm…. nåvel, enn så lenge så får jeg være fornøyd, men har du noen forslag til sider som har sånne søte, kule, snille bilder, så si gjerne i fra! 😀

  Svar
 14. XmasB Innleggsforfatter

  Vet ikke helt hvorfor den ikke blir riktig, Radiohode. Det rare er jo at url’en jeg finner i cache gir meg riktig…

  Mia, har nok ingen kjempeforslag. Du kan jo søke gjennom noen av nettstedene for gratis bilder. stock.xchng kan anbefales.

  Svar

Legg inn en kommentar