CoComment litt ustabil?

Det virker som om CoComment driver med en ganske saftig oppgradering. Det blir forhåpentligvis bra, men foreløpig er ting litt ustabilt. Så ikke bli overrasket om jeg ikke følger opp kommentaren jeg har gjort på siden din med en gang. Uten CoComment sliter jeg veldig med å følge med på svarene som kommer.

CoComment er som tidligere nevnt ganske bra, og virker perfekt i de fleste tilfeller. Men i det siste synes jeg den har vært veldig ustabil (også før nevnte oppgradering), og gjør mye rart. Den klarer ikke alltid følge kommentarer selv om den sier den gjør, og rekkefølgen på kommentarene er ikke alltid riktig. Andre småfeil er også opplevd. Derfor lurer jeg på om det finnes andre metoder/nettsider som virker bra for å følge med på de sidene man kommenterer.

Hvordan følger du med på kommentarer til en post? Gi meg gjerne svaret i kommentarfeltet eller via kontaktskjema.

4 tanker om “CoComment litt ustabil?

 1. radiohode

  Jeg bruker cocomment, men den nye oppdateringen fungerer dårligere, synes jeg. Tregere, og med dårligere brukervennlighet.

  Jeg installerte en cocomment-plugin hos meg – etter din anmodning – men da ble bloggen min uleselig for en gode folk. De som ikke har cocomment fikk faktisk ikke lest den i det hele tatt, virket det som.

  Denne kommentaren må jeg faktisk åpne explorer for å kunne levere. Får feilmelding når jeg bruker mozilla, pga en cocomment-bug, ser det ut til.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg hadde også litt problemer med plugin CoComment, men la heller til koden som CoComment trenger i koden min. Dermed får CoComment det den trenger, samtidig med at de som ikke bruker CoComment ikke merker noe som helst. Ideelt. I dag er CoComment fullstendig ødelagt, og jeg har disablet i påvente av bedre dager.

  Alle gode alternativer mottas med glede.

  Svar
 3. børge

  Argh! Jeg er veldig skuffet over oppdateringen! Nettsida har de prøvd å gjøre alt for fancy! Men det er nå så, jeg er bare innom der når jeg skal sjekke nye kommentarer uansett, men at de har begynt å putte en flytende firkant oppe i høyre hjørne på nesten alle nettsider jeg er inne på, og til og med forandret utseendet på kommentarene på noen sider jeg er innom (ihvertfall på Underskog), det er utilgivelig! Og når den fremdeles nekter å høre på meg når jeg prøver å blackliste en side, så gjør ikke det saken bedre. Jeg har dessuten i lang tid irritert meg over at den ofte forteller meg at det har kommet nye kommentarer når det ikke har det, og omvendt. Jeg har ikke fått testet om det fremdeles er sånn, men samma kan det være. Jeg har nå slått av Firefox-utvidelsen og ser meg om etter en annen tjeneste. Jeg vet om co.mments, og så finnes det en til jeg har vært borti, men som jeg dessverre ikke husker navnet på lenger.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Det er godt å se jeg ikke er alene, børge.

  co.mments har jeg lagt merke til, men har ikke prøvd den enda. Slik CoComment er nå fungerer ihvertfall dårlig. Lurer på om det er som heter MyComments og, men vet lite mer. Ingen av disse virker som om de er gode i bruk uansett.

  Forhåpentligvis kommer CoComment til å fikse feil og bugs i en liten fremover, så blir alt så mye bedre. Kanskje.

  Svar

Legg inn en kommentar