Penger i sparegrisen

Jeg telte fort gjennom sparegrisen min nettopp og kunne konkludere med at jeg hadde tett oppunder 3000 kroner gjemt bort. Før jeg vet ordet av det begynner hjernen å jobbe. En lang liste over ting former seg. Hva skal jeg bruke disse pengene på? Uten kritisk sans plukker jeg bort ting fra listen. En etter en. Til slutt er det bare en ting igjen på listen min. Nikon 50mm f1,4 Til den nette sum av kroner 2865.

Men så kom jeg på at jeg bare har 28 kroner på konto, ikke får lønn før om to uker, nesten tomt for bensin på bilen og ikke noe særlig mat i hverken kjøleskapet eller fryseren. Også er jeg gift, noe som medfører at man bør ta litt hensyn med tanke på hva pengene går til. Men når jeg får neste lønnslipp…

8 tanker om “Penger i sparegrisen

 1. Steinar

  Jeg er allergisk mot tradedoubler ;P Hvilket objektiv er det, 50mm f1.4? Jeg har 1.8 og er veldig fornøyd, den koster rett under 1000 penger 🙂

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Det er en f1,4 ja. Men jeg kommet til å kjøpe f1,8 jeg og. Tror den holder i massevis for meg. Så kan jeg heller svi av noen kroner ekstra på et godt makroobjektiv.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  En av de største fordelene ved å være singel det. Jeg kan også bruke penger uten å tenke på min bedre halvdel, men konsekvensene gjør at det absolutt ikke er verdt det. 🙂

  Gleder meg til lønn, for da skal jeg kjøpe f1.8 versjonen. Den koster jo rett under tusenlappen, så det skal budsjettet klare.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Nei, har ikke kommet så langt enda. Men bestiller nok i løpet av uka tenker. Går for f1.8 versjonen. Tror ikke f1.4 versjonen er verdt hoppet i pris.

  Svar

Legg inn en kommentar