Nesten 500 kommentarer

Ikke lenge etter min feiring av 250 poster er det nok en gang (snart) grunn til å feire. Denne gangen er det (snart) 500 kommentarer som er milepælen.

Nå venter vi i spenning på vinneren. Hvem skal vi feire som kommentator nummer 500?

For å tippe vekten litt i favør av faste lesere kommer jeg ikke til å legge denne posten på bloggrevyen eller lignende.

6 tanker om “Nesten 500 kommentarer

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Dersom jeg ser bort i fra meg selv, skal du ikke se bort i fra at du er kandidat nummer en jo. Skal ta en kjapp titt på statistikken ikveld. Ganske sikker på at det er deg ja. Jeg får finne på en premie da?

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  En liten gest i det minste: # 500.

  Alle som har kommentert fortjener selvsagt en takk. Uten kommentarene er mye av vitsen med bloggen borte. Selv om det tok sin tid før det kom jevnlige kommentarer, er det absolutt hovedmotivasjon for enhver post. Feedback på det jeg skriver synes jeg er absolutt nødvendig for å holde på.

  Svar
 3. radiohode

  Jeg så det, og synes det er hyggelig. Er helt enig med deg i at kommentarer er det som holder hjula i gang. Men om du går 1 måned tilbake i tid så var ikke jeg så ofte her inne.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Det er nå så. Men du har vært desto mer her i det siste, og det er jo hyggelig. Faste lesere er flott, men nye er heller ikke å forakte.

  Svar

Legg inn en kommentar