Kommentar nummer 500 er i boks!

Ikke uventet var det radiohode som kom med kommentar nummer 500 på bloggen min. radiohode har vært ganske ivrig på kommentarene på XmasB.com den siste tiden, og når tallet nærmet seg 500 kommentarer var jeg ganske sikker på hvem som skulle få «æren» av å runde 500.

Selv runder radiohode snart 2000 kommentarer på sin egen side, så det er liten om at det er liv i den gården. Han har også snart 200 poster.

Har du ikke besøkt radiohode tidligere får du ta turen med en gang. Bloggen ligger uten tvil på favorittlista mi.

Også vil jeg selvsagt også takke alle andre som har tatt seg bryet med å legge igjen kommentarer på siden min. Interessen for å fortsette å skrive er avhengig av feedback.

9 tanker om “Kommentar nummer 500 er i boks!

 1. radiohode

  Heisan, dette var ikke meningen. Jeg har jo spamma deg ned i det siste, nesten. Hadde håpet noen andre skulle få den æren. gremmes Men takk for oppmerksomheten. (Jeg har jo for øvrig den gamle bloggen, med ca 300 poster og 1.600 kommentarer også…)

  Svar
 2. Egoisten

  Gratulerer med 500 kommentarer. Jeg aner ikke hvor mange kommentarer jeg har, men setter stor pris på dem. Samtidig kunne vi alle lære litt av denne posten – skryte litt av leserne våre og de som gidder å legge igjen livstegn.

  Egoisten – Ã…tgaumsforvaltar med kommentarrolle

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  radiohode med liten r er det i alle fall. Det er vel like fornuftig som at XmasB slutter med stor B.

  Egoisten, takk for det. Jeg skulle ønske jeg kunne skryte litt av hver eneste leser som kommer. Og jeg prøver også å skryte litt av de som legger igjen noen kommentarer, ved å ha listen «Ivrigste kommentatorer» på høyre side. Har også vurdert å ha den typiske «siste kommentarer»-listen, men synes det fort blir for mye å ha på siden av bloggen.

  Jeg har planlagt lenge å gå over blogrollen min en dag, både for å legge til og fjerne linker. Det er flere jeg leser som ikke ligger der, og noen som ligger der som jeg ikke leser. La ihvertfall til deg nå. 🙂

  Svar
 4. M@rqs

  Gratz. Du skal få en pils når du ønsker. Hva med Elveblestivalen til helga? Ã…rnes. Der kan du få en pils.

  Hmm. lurer på om jeg skal starte å skrive om noe som folk liker? Nope, tror ikke det.

  Skål

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Pils hadde vært digg. Mistenker at jeg ikke er å finne på Elveblestfestivalen, men du kan gjerne spandere en pils på byen en gang.

  Du skriver da ofte om ting folk liker du. Og poster 1000 bilder av konserter som ser klin like ut for enhver som ikke er der.

  Svar
 6. Fredrik Mellem

  Det greie med Facebook var at det var rett frem, enkelt og ukomplisert. Hver gang noen inviterer meg til å installere en eller annen tilleggsapplikasjon, inviterer jeg dem straks til gruppen «Keep Facebook Simple»

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Var er stikkordet her, Fredrik. Nå ligner det mer og mer på kaos styrt av fjortenåringer uten ordenssans.

  Er det noen spesiell grunn til at kommentarene dine havner på feil post? Denne kommentaren burde være på neste post, synes du ikke?

  Svar

Legg inn en kommentar