8 tanker om “Verdens sikreste nattbord

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Og du er fornøyd? Jeg kan ikke ha noe slikt. Da hadde jeg begynt å oppfordre til innbrudd så jeg kunne fått testet det…

  Svar
 2. André

  Jeg trenger ikke et slikt, jeg er nemlig like forvirret i topplokket som Thomas Rocco Hansen. Akkurat som han går jeg rundt og «tviler på at noen av dem har lyst til å møte meg en mørk kveld.»

  Videre sier han faktisk at det er mange eklinger i Oslo, er det bare jeg som synes han er en av dem eller?

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Reagerte litt på den uttalelsen selv, André. Det kan godt være at Thomas Hansen egentlig er en likendes kar som bare er misforstått av folk flest, men jeg tviler. Så han en gang på et kjøpesenter, og kjente jeg ble litt kvalm husker jeg. Han har en kvalmende aura over seg.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Det er nå engang sant, Fredrik. Og i de tilfeller fullt forståelig. Der jeg irriterte meg over dette sist er det derimot ny sykkelsti av året. Den er helt fin, uten så mye som en liten dump.

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg vet ikke helt. Det er andre gang Fredrik har lagt igjen kommentarer til «feil» post. Jeg burde selvsagt flyttet den, men ettersom det ikke lot seg gjøre lett i dashobordet lot jeg det være. Jeg får heller flytte noen id’er i mysql etterhvert. Det er kanskje ikke så nøye.

  Svar

Legg inn en kommentar