Fredagssjekkeren

Lett inspirert av «Is it friday?» har jeg laget en liten norsk versjon på bloggen min: Er det fredag?

En slik tjeneste for nordmenn har jeg lenge savnet. For det er ikke alltid like greit å vite om uken er over etter mye stress i arbeidsuken. Så sitter du der da, og tenker for deg selv: «Er det fredag idag?» Men ingen svarer deg, og du er like langt. No more! Nå kan du endelig få et svar på dette universelle spørsmålet. Så hva venter du på? Er det fredag?

5 tanker om “Fredagssjekkeren

 1. Egoisten

  Det funker dette her. Smart tjeneste. Takk. Alltid savnet dette her..tror jeg.

  Egoisten – Ã…tgaumsforvaltar med ønsker om stort tjenestetilbud

  Svar
 2. Sonja DaA

  Hi hi. Bra tiltakt. Jeg kunne tenkt meg en «Er det søndag?» også. Det hender at jeg våkner søndags «morgen» etter en sen lørdagsnatt, litt usikker på om jeg har sovet meg gjennom et helt døgn, og at det egentlig er mandag, og at jeg helt uten å vite det skulker jobben.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Solveig: Den bør virke. Det er ikke veldig vanskelig kode som skal til. Tok meg tre år på høgskolen og noen år med erfaring før jeg fikk laget dette. Kompliserte greier, må vite.

  Egoisten: Det er godt du setter pris på en slik tjeneste. Målet er at folk flest sjekker denne tjenesten på daglig basis.

  Sonja: Du skal ikke se bort ifra at både «Er det søndag?» og andre «Er det…?» dukker opp om ikke kort tid. Selvsagt vil jo eventuelt et slikt tjenestetilbud basere seg på behov. Føler jeg et behov hos folket, vil det komme.

  André: Nei, det var igår. I dag er det søndag. 🙂

  Imorgen kan det hende jeg begynner på den enda mer kompliserte tjenesten «Hvilken dag er det i dag?». Burde ikke ta lang tid. Selvsagt med et flott og passende bilde for hver av dagene.

  Svar

Legg inn en kommentar