Linni Meister og smurfene på nye eventyr

Takket være ondsinnede kolleger ramler det ikke sjelden en og annen link til meg på jobben. Det meste er morsomt, interessant eller til og med nyttig. Videoen til Linni Meister er ingen av delene.

Det verste er at jeg nå har denne låten på hjernen. Med stemmen til Linni Meister, en bimbo jeg ikke hadde hørt om for en time siden. Om det virkelig er stemmen hennes tviler jeg nesten litt på, for det høres ut som mer ut som en armé med smurfer. Hvordan er det mulig?

Jeg har hørt at en av de beste måtene å bli kvitt en låt man har på hjernen er å dele den med andre. I dette tilfellet et desperat håp om at Voodoo virker, og låten på mystisk vis forlater min hjerne til fordel for din. God fornøyelse. [youtube:http://www.youtube.com/watch?v=jdwEPcFwBX8]

11 tanker om “Linni Meister og smurfene på nye eventyr

 1. Örn

  Aiaiaiaiai!! Det der var dárlig gjort! Dette er helt fantastisk dárlig. Smurfestemmen er det ene men dette er helt sykt dárlig visuelt ogsá. Jeg gremmes (mens jeg nynner: «hmm… surviver… mmm…. make it… «)

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg er virkelig lei for det, Örn, men det var mitt eneste håp for å få denne fryktelige låten (og videoen) ut av hodet mitt.

  Svar
 3. Egoisten

  Jeg vet ikke helt om jeg har lov til å se denne type videoer på jobben. Og takk skal du fxxx meg ha for at jeg også fikk denne på hjernen..

  Egoisten – Ã…tgaumsforvaltar med drøm om et psykisk viskelær

  Svar
 4. PartyGirl

  oi, hun synger som mikke mus. hm. det kunne jeg også klart. kanskje jeg skal operere inn et par basketballer under huden og bli popstjerne 🙂

  artig blogg. hva heter du egentlig? christ… ian?

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Egoisten, jeg er nesten virkelig lei for det.

  PartyGirl, er nok ikke helt rett det gitt. Nicket XmasB har lite med noe å gjøre. Opphavet er etterhvert blitt noe diffust, men omhandler Ole Brumm, juletider, juleøl og dertil humør. Jeg har foreløpig ikke bestemt meg for hvorvidt jeg skal «komme ut» i bloggen min. Jeg har brukt et nick til nå, men det er ikke så vanskelig å finne navnet mitt heller. Det er vel egentlig ikke så nøye, så det kommer vel en endring etterhvert. Men ikke i dag.

  Linni Meister var for meg et helt ukjent fjes, og stemme heldigvis, frem til i dag. Jeg tror neppe jeg kommer til å anstrenge meg for å finne ut mer om henne. Bimbo som ikke kan synge, og Christer Falck bak seg. Nuff said.

  Svar
 6. André

  Så den uten lyd jeg (regner med det var smartest) … det lovet jo bra i starten, men så ble det bare kjedelig.

  Som sjefen sjøl sier er det ikke så alt for vanskelig å finne ut hva folk på nettet egentlig heter. Jeg husker jeg sjekket en gang for lenge siden bare for å være sikker på at dette ikke er noen jeg kjenner. 😛

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Du må jo se den med lyd, André! Hun synger jo med smurfestemme. Jeg har blitt fortalt at hun faktisk har den stemmen, men nekter å tro på dette til det motsatte er bevist. Jeg har store problemer med å forstå hvorfor en video ble laget med henne. Ser nesten for meg at hun bare møtte opp en dag til opptak, og at de først etterpå forsto at dama ikke kan synge.

  Sa ikke engang Christer Falck at det var så mye dårlig musikk ute, og at han prøvde å gjøre noe med det? Med denne låten, og «My Boobs Are Ok» av hu andre dumme puppedama, synes jeg han gjør en relativt dårlig jobb…

  Ã… finne ut hva folk på nettet heter er ganske lett, forutsatt at de eier sitt eget domene. Det gjør jeg.

  Svar
 8. André

  Nå må du ikke gi folk flere hint, hvis de ikke allerede vet hvordan de skal sjekke slikt fortjener de ikke å vite det 😛

  Mener forresten at jeg leste noe for ikke så lenge siden om at de nå vurderte å gjøre den informasjon utilgjengelig for allemannsen

  Når du bringer opp «My boobs are ok» i kommentarene til denne videoen får jeg i ALLE fall ikke lyst til å skru på lyden.

  Svar
 9. XmasB Innleggsforfatter

  Du har vel reii det, André. Jeg synes de burde gjøre den informasjonen utilgjengelig selv. Ikke så mye fordi jeg ikke tåler det, men fordi det ligger litt mye info der. Man finner jo ikke ut bare hva folk heter, men hvor de bor og telefonnummer også. Hvor blir det av personvernet?

  Svar
 10. XmasB Innleggsforfatter

  Hehe. Stemmer det. Godt jeg ikke er Tele2 kunde da. Leste litt mer om detaljene i den saken i siste ukes Teknisk Ukeblad. Ikke bra.

  Svar

Legg inn en kommentar