Test post fra Windows Live Writer

Dette er en testpost fra Windows Live Writer. Ser ut til å fungere bra.Simpsons-meg

Jeg får teste med et bilde og mye tekst for å være sikker. Dumdidum. Dette er bare brødtekst. Ingen grunn til å lese det som står her. Leser du fortsatt? Dette er jo bare en test, din nisse! Det er sånne som deg som gjør tester så utrolig vanskelige. Sånne som bare må lese fordi de kan. Vel, her finner du ikke mye nyttig. Det er ihvertfall sikkert. Håper du er fornøyd. Nå har du nettopp kastet bort en liten slump tid av livet. Tid du aldri vil få tilbake. Det kan du tenke på.

Ser virkelig ut til å fungere bra dette her ja…

Resultat av testen viste feil ved tegnsett og masse spørsmålstegn istedet for æ, ø og å. Jeg har redigert dette manuelt i gode gamle WordPress Dashoboard. Inntil videre er jeg ikke frelst og kommer til å fortsette å bruke WordPress sitt eget interface for bloggingen. I tillegg er jeg liten fan av stilsetting direkte i posten. Slikt skal ligge i css, og ikke for hvert element i posten.

9 tanker om “Test post fra Windows Live Writer

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg sjekket ikke kommentarer før jeg la meg i går. Og heller ikke resultatet av testen. Jeg får sjekke litt videre med tegnsett, for dette så virkelig ikke bra ut nei. Anbefalingen om Live Writer er god den, for programmet så veldig bra ut. Jeg kan sikkert ordne tegnsett med noen innstillinger, og det finnes sikkert også stavekontroll til Windows Live Writer, men foreløpig fortsetter jeg å bruke Dahsboard og Firefox med stavekontroll installert. Jeg liker dessuten ikke WYSIWYG så godt uansett. For det blir jo nesten likt til slutt likevel. Selv om dette var veldig nære.

  Grim, jeg skal huske på å bruke det i neste test. Det var kanskje godt jeg ikke gjorde det her. Det hadde bare blitt trist. Umiddelbart forsto jeg ikke hva du mente med den kommentaren engang…

  Egositen, det så bra ut i editor. Men ikke veldig bra ut på bloggen. Men du ser fortsatt grisebra ut.

  Daniel, jeg vet ikke helt hvorfor dette ikke fungerte. Jeg skal høre med herr Sivesind som anbefalte programmet. Han bruker kun Live Writer til sin blogging, og det fungerer utmerket sier han. Er siden din nede forresten? Klar til mandag?

  Solveig, selvfølgelig kan du linke til meg. Det er bare hyggelig med linker. Jeg kommer til å gå over hele bloggrollen min i løpet av kort tid. Da skal noen ut og andre inn. Flest inn. Dette kommer til å bli en tidkrevende jobb, for jeg har ganske mange jeg leser fast som også fortjener plass i listen. Problemet er bare å luke ut hvem som er «verdige». Selv om det for noen går sport i ha verdens lengste lenkeliste, så prøver jeg å ha gode blogger i listen min. Derfor må den også justeres noen ganger i ny og ne.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Da må du nok være raskere enn det, André!

  Morsomt hvordan en testpost gir meg like mange, om ikke flere, lesere og kommentarer enn de andre. Kanskje jeg skal spesialisere meg på testposter?

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Ja, Henrik. Av en eller grunn virker det som om de fleste gjør det. Til tross for at tittel og første setning sier klart i fra at dette kun er en testpost fra Window Live Writer.

  Heretter blir det en testpost i uka. 🙂

  Svar

Legg inn en kommentar