Enda godt det er fredag

I går bestemte vi oss for å lakkere seksjonen i stua. Tidligere i uka har vi lakkert et hjørneskap og en bokhylle. Vi er blitt lei furu og hadde lyst på en ny look, uten å spandere skjorter og nåler. Derfor har vi lakkbeiset det meste som er i furu i kåken, og det var ikke lite.

Etter 6 timer med pensel i ene hånden, og en svamp i den andre, var vi endelige ferdige i går. Klokken var blitt midnatt, og vi hadde ikke spist middag. Det tar visst tid å lakkere/beise en hel seksjon. Og man kan ikke stoppe opp, for da får man skiller og et dårlig resultat. Etter nye timer ringer klokka, og det er på tide å stå opp igjen. Før jeg får dratt på jobb må jeg sette på plass tv’en og rydde litt. Ettersom jeg skal rett på firmafest etter jobben, måtte jeg også finne meg en skjorte og stryke den. Ã… stryke skjorter tar lang tid det også. Vel, for meg i alle fall. Og resultatet er så som så.

Nå er jeg bare sliten, og har lyst på en kald øl og en tidlig kveld. Det blir ingen tidlig kveld, men en kald øl skal det bli. Og ikke bare en.

Enda godt det er fredag.

2 tanker om “Enda godt det er fredag

 1. Egoisten

  Og nå ønsker jeg at du redegjør for dine lesere om hvor mange øl det ble!

  Egoisten – Ã…tgaumsforvaltar med forsøk som moralens vokter

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Ditt ønske skal bli oppfylt, Egoisten. På fredag hadde jeg mitt første møte med mitt nye arbeidssted. Det var sommerfest for de ansatte, og jeg fikk lov til å være med til tross for at jeg ikke begynner før i september. Det er klart man blir med da. Ettersom det også var mine nye kollegers første møte med meg tok jeg det litt med ro hva gjaldt alkoholinntak.

  Jeg tror jeg endte på cirka seks halvlitere, en bailey’s og tre kopper kaffe. Jeg tok bussen hjemover litt over halv ett, for jeg var utslitt.

  Svar

Legg inn en kommentar