Hvordan leser du xmasb.com?

Av en eller annen grunn antallet besøkende på siden min tre ganger så høyt som antallet folk som bruker RSS feed’en min. Jeg vet mange finner siden via søkemotorer, men dette er fortsatt bare en liten prosent av det totale antallet. Jeg ser også at mange kommer via andre blogger og nettsider. Men veldig mange ser ut til å komme fra ingensteds, de bare sjekker siden på måfå. Dette er jo selvsagt bare fint. Jeg setter pris på alle mine lesere. Men jeg lurer litt på hvordan dere egentlig leser xmasb.com.

Derfor en liten avstemning. Jeg setter selvsagt pris på om du utfyller svaret litt i kommentarfeltet.

Mer om RSS kan du lese på posten «RSS – Hva er det?» Noen av mine meninger om verktøy for å lese feeds: «Hvilken feedreader er egentlig best?»

11 tanker om “Hvordan leser du xmasb.com?

 1. Iversen

  Jeg leser alt manuelt. RSS ga meg aaaltfor mye fritid. Dessuten skjer det ofte at jeg glemmer å stikke innom en blogg jeg liker, og dermed kanskje får litt mer å lese når jeg kommer på forglemmelsen et par dager senere. Koselig. Så får det heller være at jeg på den måten forsinker kommenteringa mi.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Da er jo neste spørsmål hvor mange blogger og sider du sjekker, Iversen? Jeg bruker konsekvent feeds som en gal mann. Er blitt litt avhengig kan man si. Dersom en side ikke har feeds, kan du være sikker på at jeg veldig sjelden leser den.

  Svar
 3. Knut Stian Olsen

  Vel, da ligger vel jeg et sted midt i mellom dere, jeg bruker feeds, men også via bokmerket og link i min egen blogg kan jeg finne på å bruke om det skulle passe seg sånn

  🙂

  Svar
 4. Martin Bekkelund

  RSS er fremtiden, lizzom. Jeg har en fast liste over weblogger jeg leser. Denne siden står på lista. Når det er sider jeg tilfeldigvis er innom og kommenterer på, har jeg en temporær liste jeg følger kommentarer med, som jeg sletter når det ikke er noe aktivitet i tråden lenger.

  Svar
 5. Iversen

  Jeg prøver å følge med på alt som ligger i lenkelista mi, de aller største favorittene (les: de som jeg liker best som oppdaterer oftest) har jeg liggende som tabsnarveier i firefox. Jeg vil anslå at jeg er innom et tredvetalls blogger hver dag.

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Bruker du noen spesiell side eller program for å hjelpe deg med å følge med på kommentarer, Martin? Jeg har brukt CoComment.com en stund, men har nå begynt å bruke co.mments.com.

  Undersøkelsen er satt opp med en plugin som heter wp-polls, geirsan.

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Det er godt du fikk nytte av den posten, Sonja.

  Omtrent som meg, André. Ensjelden gang tar jeg turen «manuelt», men er blitt avhengig av RSS.

  Svar

Legg inn en kommentar