Første dag i ny jobb kan være tøft

Fikk nettopp en melding fra min nye sjef. Det ble litt hektisk for han å ta meg imot klokken 10 i morgen tidlig, så vi skal begynne 12 istedet. Den er grei, jeg skal ikke være vanskelig jeg.

Da rekker jeg noen filmer til før jeg tar kvelden da. Kanskje jeg skal se ferdig første sesong av Dexter? Bortsett fra at jeg ikke har noen laptop å se de på. Jeg har jo gitt fra meg både laptop og mobiler til forrige arbeidsgiver. Føler meg naken rett og slett. Håper alt er klart i morgen, så jeg i det minste får en ny laptop. Så får jeg fikse meg ny mobil i løpet av uken. Har ikke wlan på den jeg fant i skuffen hjemme. En gammel Nokia, selvsagt. Føler meg naken uten wlan også.

3 tanker om “Første dag i ny jobb kan være tøft

 1. André

  Dexter var en litt spesiel serie. Håper du får laptop snart sånn at du kan se den ferdig.

  Ellers skjønner jeg at det er hardt å stå opp så du rekker jobb kl 12, håper dette blir enklere med tiden 😛

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  André, Dexter er en knall serie. Har fått laptop, men ingen sekk enda, så den står på kontoret i natt. Imorgen er jeg nok på jobb omtrent halv åtte. Det blir nok vanen fremover tenker jeg.

  selvisk, takk for det. Dagen har vært bra. Det meste av tiden gikk naturlig bort til praktiske ting, men regner med at vi kommer i gang med prosjekter ganske snart. Førsteinntrykket er bra.

  Svar

Legg inn en kommentar