Kategorier får bli

Etter ukens avstemning er det tydelig at folket fortsatt vil ha kategorier. Det kan godt hende jeg kommer til å bytte til tags, men i første omgang kommer ihvertfall kategoriene til å bli værende. Jeg skulle gjerne redigert litt på disse med en gang, men etter siste oppdatering av WordPress virker det som om det har dukket opp noen bugs med blant annet Widgets, så jeg skal se om jeg ikke får ryddet litt opp i dette først.

7 tanker om “Kategorier får bli

 1. XmasB Innleggsforfatter

  🙂

  Si ikke det. Det betaler utgiftene til siden ihvertfall. Og litt til.

  Det jeg har vurdert er å fjerne den for «faste» lesere. Eller alle som har registrert seg. Alternativt vil for eksempel Firefox med Adblock plus fjerne den uten videre. Regner med at du ikke klikker vilt på reklamen uansett, Martin.

  Svar
 2. Thomas

  Jøss, er det såpass, altså? Hmmm… vurderer å legge til litt reklame sjøl, men jeg trodde ikke det var noe særlig penger å hente før man var blitt litt større, så jeg har utsatt og utsatt.

  Svar
 3. Thomas

  Nettopp testa WP 2.3 Beta 3, sånn bare fordi jeg er nysgjerrig, og det viser seg at du får innebygga støtte for tags i tillegg til kategorier hvis du drøyer bare litt!

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Har sett det, Thomas. Er litt ivrig med å bytt fordi Widgets plutselig ikke fungerer etter siste oppgradering. Kan hende jeg bare går tilbake til backup senere idag.

  Når det gjelder reklamen er det på ingen måter noe jeg blir rik på. Jeg vil ikke engang kalle det å spe på lønna. Men det dekker som sagt de utgiftene jeg har til siden, og tidenes dårligste timebetaling. Dersom jeg skulle sett på dette som jobb hadde jeg gått konkurs for lenge siden. Det er det ikke, det er en hobby. Don’t quit your dayjob.

  Så mye reklame er det da ikke på denne siden, sammenlignet med mange andre i bloggosfæren. Jeg har valgt å ikke oversvømme siden med reklame, fordi jeg tror dette vil skremme bort for mange lesere.

  Svar
 5. Martin Bekkelund

  Nå skal det ikke rare inntekten til for å gjøre en domenepakke lønnsom i våre dager, så den kostnaden klarer jeg garantert å bære ut av egen lomme. Lesere kommer til mitt nettsted fordi de forhåpentligvis finner innholdet interessant, og da ønsker jeg ikke å plage dem med reklame. Litt sånn tenker jeg når jeg besøker andre nettsteder også. Hadde det vært et nettsted som baserte sin eksistens på reklame hadde problemstillingen vært en helt annen.

  Riktignok bruker jeg Adblock, men en konsekvens er at Adblock til tider er vel effektiv og fjerner innhold som bilder og andre elementer som publiseres i artiklene. Derfor hvitlister jeg som regel weblogger jeg leser, med den konsekvens at reklamen dukker frem. Det er sikkert mulig å filtrere den med litt ekstra mikking, men det er altså ikke poenget. 🙂

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Joda, er ikke helt uenig med deg, Martin. Men jeg synes da ikke reklamen på denne siden er så forstyrrende? Har vurdert å legge inn en plugin som lar meg velge hvorvidt den skal vises eller ikke basert på besøkende. Dermed kunne jeg fint skjult den for alle som har lagt igjen en kommentar for eksempel.

  Når det gjelder inntjening kan jeg vel røpe at jeg har fått inn hva domenepakken koster noen år fremover, men rik blir jeg ikke.

  Personlig er jeg veldig lite plaget av reklame, så lenge den ikke blinker eller har masse halvnakne damer på seg. Den typen tar heldigvis Adblock seg av. Bruker Adblock plus og har ikke merket noe til rare sider som følge av for hissig fjerning av reklame og bilder. Kun reklame blir tatt vekk.

  Svar

Legg inn en kommentar