Problemer med Widgets etter oppgradering til WordPress 2.2.3

Etter at jeg oppgraderte WordPress til versjon 2.2.3 har jeg ikke lenger kontroll over Widgets på siden min. Jeg får rett og slett ikke lov til å endre hvordan sidebaren skal se ut. Jeg er utslitt etter en lang dag, og kommer ikke til å fikse dette i dag. Dermed er sitater, avstemninger, top-kommentatorer og sikkert flere ting jeg ikke kommer på i farten tilgjengelig så lenge.

Oppgraderinger er sjelden noe problem i WordPress. Jeg har lest om flere som har hatt små problemer med siste oppgradering, så jeg har tatt backup. Men ettersom det ikke er en veldig kritisk feil lar jeg det være foreløpig. Ser mer på problemet imorgen.

3 tanker om “Problemer med Widgets etter oppgradering til WordPress 2.2.3

  1. Thomas

    Hmmm… regner med at du holder oss oppdatert på hva problemet kan være, hvis du finner det ut? Uansett er det vel ikke lenge til 2.3, så jeg får se om jeg gidder 2.2.3 i det hele tatt.

    Svar

Legg inn en kommentar