Magic kort til salgs

Magic the GatheringPå fredag ryddet jeg så vidt i en av bodene mine. Jeg måtte rydde plass til et skap jeg ikke lenger skal ha i leiligheten, og trengte plass. Til tross for en ung alder, og liten leilighet, har det samlet seg opp mye rart der nede. På ene hyllen fant jeg noe jeg fullstendig hadde glemt. En Nike-eske full av Magic-kort. Jeg spilte mye Magic for en god stund siden, da jeg var geek på et helt annet nivå enn idag. Det gikk mye i spill dengang. Ã…rene gikk, og heldigvis er jeg ikke lenger den samme nerden.

Goblin recruiterDet er en stund siden jeg telte over kortene, men jeg mener å huske det var rundt 3000 av dem. Tre tusen kort. Den gang vi fant løse kort i en eske på Outland kostet de vel en krone stykke. Stort sett bare verdiløse kort, ettersom de hadde blitt lett gjennom utallige ganger tidligere. Betyr dette at kortene mine er verdt 3000 kroner? Neppe… Et kjapt søk på finn.no gir meg nøyaktig null annonser på Magic kort. Jeg er ikke overrasket. Neste logiske sted er selvsagt. EBay. Der finner jeg ikke overraskende en hel haug med annonser. Kanskje jeg skal legge dem ut der. Eller kanskje ikke. Noen som har lyst på en eske full av kort? Name your price.

Kortene ligger til salgs hos QXL.no Kortene er solgt.

27 tanker om “Magic kort til salgs

 1. Fred Ut

  Det er så irriterende at alle andre ble lei av å spille magic!

  Ved et merkelig sammentreff ryddet jeg seksjonen i stua i går, og kastet da bunker med On the Edge, Mythos, og et par andre kortspill som jeg ikke husker navnet på engang. Men Magic-kortene kommer jeg aldri til å kvitte meg med. Bare et par år til nå, så kan jeg spille med Ut Jr. Byr to hundre og femti spenn for 3000 magic-kort usett.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  250 spenn for 3000 kort. Det er nettopp det jeg har konkludert med. Det er jo mye historie i disse kortene, vet du. Mange minneverdige øyeblikk av den mer nerdete varianten. Under 10 øre kortet blir litt billig da.

  Ã… selge dem på eBay fører vel til en fraktpris tilsvarende salgssummen. Kanskje jeg skal begynne å spille Magic med kona. Tror det er lite håp der gitt.

  Svar
 3. Fred Ut

  Prøvde det. Det holdt en stund. Jeg spilte til og med online i noen måneder, hvor trist er det!? Betalte hundrelapper for DIGITALE Magic-kort. Men nå har det blitt noen år siden sist, gitt.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Hehe, ja jeg holdt på å gjøre det samme. Men så fort jeg så fort jeg så prisene for de digitale kortene fant jeg på andre ting.

  Svar
 5. André

  Ahh gode gamle Magic. Kunne byttet kortene mot en samling med Skaven fra Warhammer. SKIKKELIG crappy malt og greier 😉

  … men har ikke plass til noe av greiene, verken figurene eller kortene så må vel gi bort alt (når jeg orker hente det hos foreldrene mine, som forsåvidt ikke vet at jeg har lagret det der)

  Svar
 6. Espen

  Hehe. Kjenner meg igjen her. Spilte kjempemye før. Nesten alle vennene mine gjorde det også. Etter at jeg ble gift, ble det slutt på det. Kona mi fant ut at de fint kunne selges på QXL, så hun hjalp meg med å bli kvitt de aller fleste.

  Svar
 7. M@rqs

  Hepp Hvorfor ikke samle sammen noen kort å ta en fredag med øl og magic? Jeg har en del stående i en hylle et eller annet sted. En liten nerde poker. Jeg har masse mana og små kort som sikkert kan brukes hvis noen trenger til å lage en stokk. Kjenner en annen som også har lyst, så hvis vi blir en 5 -6 stk med mye øl, så kan dette bli en fin kveld.

  Svar
 8. XmasB Innleggsforfatter

  André, nei takk. Da lar jeg de heller ligge i boden og støve ned.

  Espen, jøss. Fikk du mye for de på QXL eller? Kjipt å selge minner for billig synes jeg…

  M@rqs, slettes ingen dårlig plan. Og bortsett fra den umiddelbare hodepinen ved tanken på å sette sammen en ålreit stokk er jeg absolutt med. Med er jeg ihvertfall. Bare å si hvor og når.

  Svar
 9. Espen

  Jeg er ikke sikker på hvor mye det var, men jeg tror det ofte lå på 50-200 kroner per rare-kort. Uncommons ble solgt samlet for rundt 500 kr, såvidt jeg husker. Det var ganske mange da.

  Svar
 10. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg har cirka 3000 kort. Er usikker på om jeg gidder gå gjennom den bunken for å finne ut verdien. Det beste hadde nok vært å selge det som en samlet pakke. En slags overraskelsespakke.

  Svar
 11. XmasB Innleggsforfatter

  Har ikke gjort noe særlig forsøk på å selge dem enda. Synes kanskje 600 kroner blir litt snaut. Skal tenke litt på det jeg.

  Svar
 12. MichelK

  Hei! Det er litt synd at avstandene her i Norge er så store. Spilte ganske ofte Magic i Nederland hvor jeg kommer fra, bor i Alvdal kommune nå, og prøver bestandig å finne noen å spille Magic med. Har opplevd at online Magic ikke helt er min ting. Men en kveld med mye øl og Magic høres greit ut for meg:P Skal også tenke litt på et tilbud for kortene du har.

  Svar
 13. XmasB Innleggsforfatter

  Høres bra ut, MichelK. Jeg har en som har nevnt sin interesse, så det kan hende de snart er solgt. Men gi beskjed om du er interessert, så skal jeg holde deg oppdatert.

  Svar
 14. Leif

  @André tar gjerne imot magic kort!

  har akkurat begynt å spille, 21 år er kanskje litt sent å begynne, men jeg ble nå hekta likevell! Jeg bor i Kristiansand, men Bor i Trondheim fram til januar, jeg henter selvfølgelig kortene. Om du bor på nordkapp må jeg kanskje revurdere den setningen!)

  Svar

Legg inn en kommentar