7 tanker om “WordPress 2.3 er ute

 1. Sissel

  Jeg har installert simple tags, men sliter litt med å forstå … Har fått et felt i posten hvor jeg kan fylle inn relevante tags, men jeg kan ikke se at tags’ene fremkommer noe sted. Har du noen tips til meg?

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Flott, Sissel.

  Jeg har ikke installert enda, Iskwew. Tenkte jeg skulle se på det imorgen. Idag skal jeg slappe av med en god film og mat. Imorgen er kona borte, og jeg kan nerde så mye jeg vil.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg har ikke kommet så langt som til å installere ny versjon her enda heller. Planen er å ta det ikveld. Skal begynne å snekre litt på en plugin også, men den blir nok ikke ferdig med det første. Det finnes mange plugins som gjør det samme, men ikke så bra som jeg skal ha den. Nå kan dere lure nå…

  Svar

Legg inn en kommentar