Vi har sett Lady In The Water (2006)

Lady In The Water

Etter overtalelse fra min bedre halvdel bestilte jeg Lady In The Water. Jeg tror vi kan anta at coveret alene er grunnen til at hun ville se denne. Men filmen var bra den og.

Lady In The Water er en slags eventyrfilm i en moderne verden. Det er mange ting som taler imot denne filmen, og jeg er sikker på at mange ikke vil like den i særlig grad. Selv må jeg innrømme at jeg er litt svak for eventyr og den slags, filmer som dette kjøper jeg lett. Paul Giamatti innehar hovedrollen i karakteren Cleveland Heep, og jeg synes har gjør denne rollen bra. Det er noe ved Giamatti som tiltaler meg.

Filmen handler kort om en ung dame ved navn Story som Cleveland redder fra å drukne i et basseng. Når han finner ut at hun er en figur fra et eventyr gjør han alt han kan for å hjelpe henne hjem med hjelp av menneskene han leier ut bolig til. Filmen inneholder mye eventyr, humor og spenning. Noen eventyrskikkelser finner du også. Som sagt er ikke denne filmen for alle, noe anmeldelser på flere steder tyder på, men jeg koste meg.

Terningkast 6 på den magiske XmasB-terningen.

Filmen kan du kjøpe på eksempelvis CDON.com eller Play.com. Eller et annet sted, hvis du føler for det.

Paul Giamatti spiller også en strålende rolle i filmen American Splendor.

6 tanker om “Vi har sett Lady In The Water (2006)

 1. Trond

  Fleiper du med med oss?? Dette er noe av det verste jeg har sett innfor foilm på flere år. En virkelig drittfilm som kun fortjener å havne rett på tv norge

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Haha. Vel, som jeg sa er det nok forskjellige meninger om denne. Jeg har registrert at flere ikke syntes den var noe særlig. Men jeg syntes faktisk den var ganske ålreit jeg. Kanskje 7 var å ta i litt… Jeg justerer ned litt, basert på min egen innledning. Er ganske enkel sånn.

  Men synes du virkelig den var så dårlig? Kanskje dømmekraften min ble svekket etter to skrekkfilmer og Shadow of the Vampire

  Svar
 3. Trond

  Shadow of the Vampire…var jo en strålende film med to av det største nålevende skuespillere Malkowitch og Dafoe.

  Jeg syntes bare regissøren av den filmen du har her bare fortsetter å kopiere sin første film til det kjedsommelige. I tillegge er manuset og dialogene i denne filmen så platte at det er direkte pinlig.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg likte faktisk Shadow of the Vampire veldig godt. Men den er veldig spesiell.

  Er enig i at filmene til Shyamalan har mye av det samme i seg, men jeg tenkte ikke noe over hvem som sto bak denne filmen før nå. Måtte faktisk sjekke. Du skal ikke se bort ifra at jeg hadde syntes annerledes om denne filmen dersom jeg ikke hadde sett den på en døsig søndag.

  Svar

Legg inn en kommentar