XmasB Quotes er klar til nedlasting

Jeg har tatt litt fri fra alt annet enn jobb i det siste, men igår kveld fikk jeg jobbet litt på egne prosjekter og. Jeg har nå lagt ut versjon 0.6 av XmasB Quotes. Jeg har valgt å versjonere den litt lavt foreløpig på grunn av lite testing. Jeg har brukt den under utvikling hos meg selv uten varige men, og den ser ut til å fungere bra. Les mer og last den ned via XmasB Quotes-siden.

Skulle noen finne noen feil eller ha noen ønsker er det bare å si fra.

2 tanker om “XmasB Quotes er klar til nedlasting

  1. XmasB Innleggsforfatter

    The table should be created, but I found a bug when inserting the content right after the tables is created. The table that should be created is named wp_xmasb_quotes, assuming you have the standard «wp_» prefix.

    Svar

Legg inn en kommentar