15 tanker om “Lek med lys

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Slo av lyset… 🙂

  Bildet er tatt på soverommet mitt. Jeg har selvsagt slått av alt lys og tatt ned rullgardinen. I tillegg har jeg plassert flaska på en matt (utslitt) svart t-skjorte på en krakk. Har ganske mange sånne bilder nå. Brukte en god time på å prøve meg frem. Egentlig utrolig lett å få til en fet effekt.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Ã… ta bilde av denne typen er egentlig ganske lett. Jeg har satt kameraet på stativ og flasken på krakk. For å hindre refleksjon fra krakken har jeg lagt en matt svart t-skjorte mellom. Mens lyset fortsatt er på stiller jeg inn fokus på kameraet, og setter den manuell. Da er det bare å leke seg.

  Jeg eksperimenterte litt med litt med lukkertid og blender før jeg fikk det som jeg ville. På dette bildet er det en lukkertid på 6 sekunder, blender f/16 og en brennvidde på 18mm.

  Lyset som er brukt er LED-lys av typen man har på hodet til for eksempel sykling.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Tror jeg skal ta et par nye i helgen. Jeghar fått med sengekanten på veldig mange ser jeg. Også skulle jeg hatt et annet lys.

  Svar
 4. bza

  Stilig effekt. Husker det alltid var like kult i barndommen å ta bilde av noen som «skrev» navnet sitt speilvendt i luften med et stjerneskudd. Da var det ikke akkurat digitale speilreflekser på markedet, så man måtte vente i spenning på fremkalling for å se om det ble et bra resultat… 😉

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Takker. Jeg har etterhvert begynt å lage en liten liste i hodet mitt over ting jeg teste med kameraet. Dette var en av de første. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og kommer til å leke meg mer med dette.

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Hehe. Takk. Så bra at noen ville kjøpe det tror jeg nok ikke det er. Men det er morsomt å ta litt annerledes bilder iblant.

  Svar

Legg inn en kommentar