Begjær om utkastelse

I dag kom en representant fra borettslagets styre på døra mi. En hyggelig herremann som kunne fortelle meg om resultatet av den siste av to klager vi har levert på naboen over oss. Vi hadde ikke trodd det skulle gi noen store reaksjoner, men styret har snakket om dette og fattet et vedtak. Begjær om utkastelse.

Hva dette betyr i praksis er jeg ikke helt sikker på, men at hun kommer til å måtte svare for seg er ihvertfall sikkert. Om hun må flytte eller ikke er egentlig ikke så nøye. Hun må gjerne bo her, så lenge hun kan respektere sine naboer og vise hensyn. Vi er ikke de eneste som har klaget på henne virker det som. Det er bra, for det er ikke bare moro å klage på en nabo. Vi ønsker jo ikke å lage kvalme for noen. Men vi orket til slutt ikke mer, og måtte gjøre noe.

Nå venter jeg spent på hva «dommen» blir.

13 tanker om “Begjær om utkastelse

 1. radiohode

  Ikke så trivelig, sånne ting. Hadde en liknende erfaring for en god stund siden, men det gikk bra til sist.

  En off-topic-sak: Når du pinger Bloggrevyen får du opp et lite symbol ved siden av tittelen på posten. Hvordan bestemmer du det symbolet?

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Nabokjerringa over feller jeg ingen tårer for. Ryker hun på en smell er det bare velfortjent. Slitsomt å ha henne som nabo. Hun er per idag min største (og kanskje eneste) grunn til at jeg kunne tenkt meg å flytte.

  Det er et favicon som jeg har satt. Tidligere brukte jeg tegnet for Yin og Yang, men en X passer bedre synes du ikke?

  Koden for å sette en slik er ganske enkel. Bare å pusse følgende innefor head-tag’en: Bytt ut meg egen sti selvfølgelig, og legg filen favicon.ico så den blir funnet.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg holder ut, men irriterer meg bare mer og mer. Forhåpentligvis ordner dette seg på en eller annen måte nå som styret er blitt innblandet. Om det betyr at hun bare skjerper seg og tar hensyn, eller blir kastet ut, er meg ganske så likegyldig. Vil bare slippe å høre bråket hennes hver eneste dag. Man skulle tro hun bygger om blokka tre ganger i uka. I tillegg til musikkspillingen om natta, gjerne på hverdager, og bilkjøring mellom oppgang og parkeringsplassen mellom 11 og 6 om morgenen. Ã…, som jeg misliker den dama,..

  (Ja, jeg så det. De hadde lagret den lokalt så jeg. Vet ikke hvor ofte de sjekker, men den endres vel etterhvert regner jeg med.)

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Hehe. Naboen ringte på for noen timer siden, og lurte på hva vi drev med. Hun hadde fått en siste advarsel. En gang til så blir hun kastet ut. Så dro hun den skrønen om at det var naboen ved siden av henne som bråket og ikke henne. Jeg bare jattet med til hun gikk jeg. Hun skulle klage på naboen ved siden av, og skrive et brev til styret selv. Kjør på sa jeg.

  Svar
 5. Espen

  Er ikke så greit dette å bo. Jeg flyttet fordi jeg ikke var fornøyd med en del ting, og det har medført en haug med papirarbeid og frustrasjon i ettertid. Ender sikkert til slutt opp i forliksrådet. Men bo er jo ikke noe man kan slutte med akkurat heller… har jeg hørt!

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Oi, ser jeg ikke har svart Espen heller… Det er for dårlig. For ordens skyld: Du har helt rett. Bo skal man gjøre hele livet. Til og med om man bor på gata!

  Nei, André, hun ble ikke kastet ut. Det viste seg også at det ikke var hun som sto bak den verste musikken. Jeg vet dette fordi jeg gikk opp til henne like over midnatt en gang og skulle klage. Da hun åpnet døren i slåbroken, og jeg ikke hørte en lyd fra leiligheten hennes var det liten tvil. Jeg hørte fortsatt musikken, men den kom helt klart ikke fra hennes leilighet. Vi snakket litt rundt dette, og ble enige om å levere inn klage på den naboen det gjaldt, for hun hadde klaget til henne flere ganger uten resultat.

  Jeg har en god tone med dama i dag, så alt er bra på den fronten.

  Svar

Legg inn en kommentar