Rumpesprekker

Plutselig ser jeg rumpesprekker overalt. Og det er ikke på rørleggere. Neida, det er snakk om jenter som insisterer på å gå med bukser av typen low-cut eller hva det nå heter. Når de bøyer seg ned tyter det ut rumpe.

Normalt vil jeg si rumper er sexy. På jenter altså. Rumpesprekker alene er derimot ikke sexy. Flesk som har store problemer med å holde seg innenfor altfor trange bukser er heller ikke sexy. Altfor trange klær er sjelden sexy i det hele tatt.

Noen jenter går sikkert rundt og tror at det er ekstremt sexy med litt rumpesprekk, men dette er altså feil ((Dette er bare min personlige mening. Andres syke meninger kan fravike noe fra dette)).

For å oppsummere: rumpesprekker er ikke sexy, med eller uten hår.

17 tanker om “Rumpesprekker

 1. Frank

  Ser ut som om jeg er den som må være uenig her.

  Mulig at jeg bare har alle de «pene» rundt meg her og at dere ser de stygge, men jeg er nå ganske så fornøyd med de jeg har sett.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg synes generelt rumpesprekker er noe av det minst sexy som finnes. Det stiller i samme bås som jenter som insisterer på å ha på seg så trange bukser at magen henger utenfor. Ikke fordi de nødvendigvis er så feite, men fordi klærne er for trange. Utrolig lite sexy.

  Rumpesprekker, altså to rumpeballer klemt sammen i en bukse, viser lite av den formen som gjør rumpene sexy. Det eneste som er igjen er en sprekk mellom to skinker. Dermed er hele effekten av en fin rumpe også borte.

  Men her har du da noe å kose deg med, Frank.

  Svar
 3. HvaHunSa

  Jeg er like lite tent som deg. Litt pinlig er det faktisk, å være vitne til disse blottlagte sprekkene. Ikke pent gjort å utsette godtfolk for slikt. Lurer på hva de tenker om saken selv jeg. Er det intendert, eller bare et nødvendig onde for å kunne gå med akkurat den buksa?

  Svar
 4. Frank

  Og DER tror jeg at jeg fikk nok av slike 🙂

  Men for å klargjøre litt, så er det ikke ALLE slike jeg liker, men de jeg har sett i det siste har vært bra. Mulig det er fordi jeg ser så få av dem at jeg har det slikt, kanskje? Den samligen på flickr var ikke akkurat noe særlig…

  Svar
 5. vibeke

  vibeke – med liten v – ja enig med radiohode – rumpesprekken bør jo være der sånn generelt sett, men utrolig lite sexy hengende ut av ei bukse – være det seg på jenter eller gutter – så er det sagt. Hele bak-enden eller rumpa eller hva vi nå skal kalle det – kan jo forsåvidt være veldig sexy – særlig de faste, fine, muskuløse…. 😛

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Nettopp det jeg tenker også, HvaHunSa

  Frank: 🙂

  Maren, tror dessverre du har rett. Og de G-strengene.. Argh… Sexy når det er et av de siste plaggene igjen på kroppen. Ikke sexy 20 cm over buksa.

  Ingen gravatar enda der gitt, vibeke.

  Svar
 7. Tilbaketråkk: Leve mangfoldet! at radiohode

Legg inn en kommentar