Ny PS3. Verden er igjen et godt sted å leve.

Som nevnt sluttet blueray-spilleren på PS3 maskinen min å virke i helgen. Jeg så frem til to uker ((Minst!)) uten hverken PS3 eller dvd-spiller i huset ((Jeg har en til på soverommet. Som brukes omtrent aldri)). Livet var trist ((Egentlig ikke. Alt er topp. Jeg skal jo snart bli pappa!)). Jeg trasket inn på Spaceworld og hadde ingen forventninger. Mannen bak disken ((Ikke en dag over 20, tenker jeg)) så på meg, og møtte mitt bedende blikk. En stillhet la seg i lokalet ((Dette er bare jug. Alt i alt var det en veldig hyggelig stemning.)). -Tror vi bare bytter denne jeg. Jeg fikk tårer i øynene ((Nei. Bare jug det og.)). Etter å ha nøye sjekket boksen jeg kom inn med ((De sjekket ingenting. Jeg kunne fint hatt en ekstra håndkontroller nå. Men jeg er en ærlig sjel.)) kunne de konstatere at alt var på plass ((Jeg glemte visst bruksanvisning hjemme)). Alle var fornøyde ((Jeg var fornøyd.)) og jeg løp hjem for å spille ((Trasket vel rundt på senteret to timer til, spiste litt, og handlet bittesmå votter. Nevnte jeg at jeg gleder meg til å bli pappa?)) Heavenly Sword ((Vi ble sittende med LocoRoco Cocoreccho noen timer. Men Heavenly Sword er et veldig bra spill som jeg kommer til å spille meg fort gjennom.)) på den nye PS3’en min.

Hvor mange fotnoter er det egentlig fornuftig å ha i en tekst ((Ikke så mange som dette, men moro læll!)).

5 tanker om “Ny PS3. Verden er igjen et godt sted å leve.

 1. vibeke

  Ad. pkt 12 – så lenge ovenstående tekst er såpass kort, så kan du jo ha så mange fotnoter du vil. Man trenger jo bare stort sett å flytt blikket. Blir ikke så mange hopp som det kanskje hadde blitt dersom teksten var lang og du måtte trykke på tallet og så hoppe ned for deretter å hoppe opp. Og så får du bevist at du er grådig god på fotnoter. Og selvfølgelig gleder du deg til å bli pappa. Det gjør enhver oppegående mann. Sant?

  Svar
 2. bza

  Det er fantastisk deilig med butikker og butikkansatte som går over sine bredder innen kundeservice. Det er slike saker som bygger et skikkelig kundeforhold.

  Svar
 3. Espen

  Du kan vell ha så mange fotnoter at jeg faktisk leser de for å prøve å finne ut av akkurat det. Selv om jeg ikke skjønner meg på sånne spilleting. Du kan med andre ord ha så mange fotnoter i en post at folk poster kommentarer basert på fotnotene, og ikke selve innholdet i posten.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Absolutt, vibeke. Jeg gleder med utrolig mye. Termin kommer stadig nærmere.

  Jeg er generelt ikke så glad i å havne på Spaceworld, bza. Men den på Triaden (Lørenskog) har jeg fått litt sansen for. Det er den eneste butikken jeg alltid pruter i. Jeg trenger egentlig ikke prute selv, for de pleier å sjekke om jeg kan få en bedre pris helt automatisk. Jeg pleier gjerne få en hundrelapp eller to i avslag på ting jeg vet de tjener mye på, for eksempel kabler.

  PS3 ruler gata, radiohode!

  Spill er gøy det, Espen. Så lenge det ikke blir for mye, eller går utover viktigere ting (det meste er faktisk viktigere). Jeg har vært nære før, så jeg prøver å holde det på et sunt nivå.

  Svar

Legg inn en kommentar