XmasB Quotes har rundet 300 nedlastinger

Det er litt morsomt å se at noe man lager faktisk slår an. I skrivende stund har XmasB Quotes blitt lastet 320 ganger. Det er over all forventning, og veldig moro. Så moro at det fortjener en ekstra r ((Slik mange faktisk tror det staves)). Morro!

Jeg hadde ikke helt troen på at den kom til å bli brukt i noe særlig grad, men det er klart at mange har satt pris på dette lille innstikket. Jeg har funnet den på flere norske blogger og faktisk endel utenlandske ((Hovedsakelig engelsktalende, men også et par spanske. Eller kanskje portugisiske, jeg kan ikke se forskjell.)). Sist på en amerikansk kristenside ((Anglican Mainstream)). Morsomt.

XmasB Quotes er nå i versjon 0.8. Dette betyr i praksis at jeg ikke har kalt den ferdig enda. Den gjør det jeg ville den skulle gjøre når jeg begynte å skrive den, men jeg har lyst til å inkludere et par småting til før jeg kallen versjon 1.0. Forhåpentligvis om ikke så lenge. Jeg har en liten smørbrødliste ((Vi kommer tilbake til den listen etterhvert.)) over ting jeg vil ha inn, og kommer til å legge til litt etterhvert. Jeg kommer også til å gå over koden igjen, for å sikre at den er klar for de oppdateringer jeg skal komme med siden.

Forslag i forbindelse med innstikket tas imot med takk, og blir fortløpende vurdert. Takk til dere som har testet og/eller bruker XmasB Quotes.

9 tanker om “XmasB Quotes har rundet 300 nedlastinger

 1. Örn

  Grattis XmasB! Má være MORRO á fá sápass respons pá det man har laget helt selv.

  Og ja, jeg skriver Morro med to R’er. Er ikke spesielt flink pá rettskrivning. Men de to r’enne er bevisst. Det er faktisk mye mer morro á skrive morro en moro. Moro er traurig og uttales mo-ro i motsettning til morr-o. Og -ro skal slett ikke assosieres med morro. Bare sá det er sagt;)

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Takk takk.

  Bilder må legges i mappen «images», geirsan. Jeg tror det står forklart i installasjonsnotatene som følger med… Host, rtfm… host…

  Svar
 3. Sissel

  Så flott, gratulerer. En ting. Man kan legge inn mange sitater i en liste, men finnes det noen måte å nummerere dem på – flytte dem opp og ned ettersom hvem som skal vises? Slik som det er nå så klarer jeg ikke å få opp de som står lengre ned på listen uten å slette de andre.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Dette syntes jeg hørtes veldig rart ut, Sissel. Koden skal hente et tilfeldig sitat fra tabellen, uavhengig av hvilken «plass» den har i tabellen. Jeg skal se litt nærmere på dette, men opplever ikke dette problemet selv. På den annen side inneholder min tabell nærmere 3000 sitater, så det kan litt vanskelig å teste lokalt. Men jeg har en testtabell jeg kan sjekke mot.

  Jeg kommer til å legge til noe funksjonalitet etterhvert som blant annet kan gi deg muligheten til å få sitatene i løpende rekkefølge, istedet for tilfeldig. Valgfritt selvsagt, men da får du ihvertfall muligheten til å bla gjennom alle.

  Det følger med en readme.txt som inneholder en del info, geirsan. Den samme filen brukes for å bygge opp infoen som ligger på WordPress – XmasB Quotes.

  Bilder må som nevnt legges i mappen «images». Innstikket leter etter en fil med samme navn som forfatteren av sitatet, dersom ikke et spesifikt bilde er angitt for sitatet.

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Blogger funker generelt ikke så bra. 😉

  Jeg brukte blogger når jeg begynte å blogge. Ã… skifte til WordPress er det lureste jeg har gjort i den sammenheng. Jeg synes blogger er ufattelig tungvint, både som forfatter og leser.

  Svar

Legg inn en kommentar