Brannen på Lørenskog

Som nevnt i forrige post, så brant det på Lørenskog igår. Jeg tok selvfølgelig frem fotoapparatet og stativ, og fikk tatt en del bilder. Et lite knippe finner du på XmasB på flickr.

Fire in Lørenskog

Røyken lå tett over Lørenskog i går kveld, og lukten var ikke til å ta feil. Vi trengte ikke engang åpne et vindu for å kjenne lukten av brannen. I natt hørte vi fortsatt at det ble jobbet der nede. I dag tidlig fikk vi se hvor store skadene ble. Taket er fullstendig ødelagt, og mest sannsynlig mange av leilighetene under i lang tid fremover. Det blir spennende å se når de har fått undersøkt nærmere hvor store skadene egentlig er.

10 tanker om “Brannen på Lørenskog

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg husker den gangen det brant hos naboen min når jeg var liten. Da sto hele familien ute i hagen i bare undertøyet og gråt. Nei, en brann vil jeg aldri oppleve selv.

  Svar
 2. Lothiane

  Uff…. det er ille. Brann er skikkelig skremmende og jævlig.

  Skummelt å høre det starta med en grill.. gassgrill? Jeg har en gammel en stående på balkongen selv, kanskje jeg burde kvitte meg med den…

  Føler med alle disse menneskene som har mista hjemmene og eiendelene sine. 🙁

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Tror det var en elektrisk grill. Gassgriller er ikke lov å bruke på balkongeer i blokker. Men det er uklart om det er årsaken til brann nummer to.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  My bad. Jeg tenkte på kullgrill. Jeg har jo gassgrill selv. Det er kull som ikke er lov. Gass og elektrisk er lov i de fleste borettslag.

  Svar
 5. care

  Ja det var trist. Jeg kjørte nettopp der, og havnet plutselig mellom to store brannbiler, jeg så dem ikke før jeg stod like ved dem.

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Nei, men jeg fikk tatt en del bilder som jeg syntes ble ganske bra. Hadde blitt enda bedre med en tele, men det har jeg ikke skaffet meg enda.

  Svar

Legg inn en kommentar