Plutselig var jeg med i Tordenbloggen

I andre pulje av Tordenbloggen dukket jaggu navnet mitt (eller nicket om du vil) opp i Tordenbloggen. Med knallhard konkurranse ser jeg på mulighetene til å gå videre som forsvinnende små, men tar gjerne imot stemmer for det.

Har du lyst til å gi meg en stemme (eller to, det er lov), så kan du stemme på meg i andre pulje av Tordenbloggen.

Måtte den beste vinne (og en trøstepremie til meg)!

14 tanker om “Plutselig var jeg med i Tordenbloggen

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Ai ai ai. Dette ser ikke bra ut!

  Takk for det, Flopsy.

  Femte i skrivende stund, Hjorthen. Hvor betales bestikkelser?

  Jeg kommer nok ikke videre jeg heller, Sauegjeteren. Dette var en tøff gjeng å konkurrere med. Ønsker oss begge bedre lykke neste år. Uansett er det jo morsomt å bli lagt merke til. Og vi får sikkert noen flere lesere av denne cup’en. Jeg legger til alle sammen selv. Så luker jeg ut ved behov etterpå. Mange gode blogger jeg har gått fullstendig glipp av.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Bestikkelser må da være mulig. Men jeg ble litt tatt på senga av Tordenbloggen i år, så jeg rakk ikke bestikke dommeren. Setter opp en ekstra post på budsjettet med en gang jeg: Bestikkelser – alle penga i verden. Det burde holde til en pallplass om ikke annet.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Takker og bukker. Tror neppe jeg kommer langt i denne cupen, men det hadde jo vært moro å komme forbi første runde. Så kan jeg heller ryke ut etterhvert.

  Jeg har nok ikke vært så flink til å promotere meg som jeg kunne ha gjort. Men å drive valgkamp for en bloggkåring er kanskje litt overkill?

  Svar
 4. Espen Willersrud

  Jeg har ikke sett noe plakater på t-banen der du driver valgkamp i bloggekåringen. Mulig jeg da ville ansett det som litt overkill.

  Tror ikke jeg engasjerer meg alt for mye i dette heller, jeg leser det jeg liker å lese, skriver det jeg har lyst til selv. Så jeg tror nok desverre ikke jeg stemmer på noen selv om jeg syns de skriver bra. Da bruker jeg heller tiden på å skrive noen kommentarer.

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Det er helt i orden, Espen. Jeg setter alltid pris på en kommentar.

  Jeg har stemt i første runde, hvor jeg selv også var med. I andre runde la jeg in en enkelt stemme. Jeg kjente ikke så godt til de som var med der, men har sørget for å legge alle til leselista. De som skriver bra vil fortsette å ha en plass der, de andre kommer jeg ikke til å lese. De blir dumpet. Det er en tøff verden vi lever i.

  Valgkamp på t-banen kunne vært moro, men mistenker at det går litt utover budsjettet mitt for denne bloggen.

  Svar

Legg inn en kommentar