Ingen farsdag enda, men fortsatt søn(n)dag

Fortsatt noen dager igjen til termin, og fortsatt ikke blitt pappa. Så noen farsdag fikk jeg ikke feire. Til gjengjeld har jeg feiret søndag ((For jeg er jo en sønn.)). Imorgen ser jeg frem til mandag ((For jeg er jo en mann.)).

Det mangler med andre ord ikke på dager å feire. Snart blir det enda en. Farsdag. Da har jeg hele 106 dager i året for å feire meg ((52 søndager, 52 mandager, en bursdag og en farsdag.)). Det er godt å være meg.

7 tanker om “Ingen farsdag enda, men fortsatt søn(n)dag

 1. bza

  Farsdagen havner alltid på en søndag, så dermed blir tallet redusert til 103. Bursdagen din vil i 2 av 7 tilfeller havne på en mandag eller en søndag, dermed er du nede i et gjennomsnitt på ca 102,7 dager i året hvor du kan feire deg selv. (Da regner jeg ikke med sjansen for at et skuddår plasserer enda flere treff…)

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Takker og bukker, Kristin.

  Du har selvfølgelig evig rett, bza. Jeg får finne noen flere dager å feire. Hmmm… Bryllupsdag? Nei, den må jeg dele med kona. Vi snakker om dager hvor kun jeg er i fokus. Egoistiske dager, hvor gaver skal drysse og alle skal gratulere meg. Når jeg tenker over det har jeg muligens ingen akkurat slike. Bursdagen er nærmest, men har ikke vært lsik siden jeg var 12.

  Svar

Legg inn en kommentar