XmasB Quotes har blitt lastet ned 500 ganger

Siden jeg la ut XmasB Quotes plugin for nedlasting for rundt en måned siden har den blitt lastet ned hele 500 ganger. Omtrent 470 ganger mer enn jeg hadde regnet med. Jeg har tatt noen søk, og funnet den på flere sider rundt omkring. Moro.

Versjon 0.9 er nå ute, med litt flere funksjoner. Fortsatt mangler de tingene som gjør at jeg vil kalle den versjon 1.0, men jeg nærmer meg stadig. Det er begrenset med tid jeg har fått jobbe med programmering og koding utenfor jobb, så jeg er godt fornøyd med fremgangen uansett.

Hjemme skjer det for mye til at jeg kan sitte lenge om gangen med pc i fanget. Det er en unge på vei, og de siste krampetrekningene på handlefronten må gjøres. I tillegg har vi endelig fått pusset opp do med fliser og greier. Riktig så pent blir det. Takket være svigerfar og ikke så mye meg. Jeg er ingen håndverker akkurat, men jeg har lagt noen fliser jeg og.

Versjon 1.0 er planlagt å bli ferdig i løpet av uken, dersom tiden tillater det. Det er ikke de helt store endringene som skal med, men muligheten for å endre sitat kun en gang daglig er en av funksjonene jeg vil ha med. Muligheten for å legge inn og redigere kode rundt hvert element (bilde, sitat og forfatter) er allerede lagt inn, og den samme muligheten for stilsett skal også legges til. I tillegg må jeg pynte litt på utseendet i admin, for det kunne absolutt sett bedre ut. Jeg vet det.

I tillegg var det disse andre plugins jeg har begynt på. De er ikke så høyt prioriterte enda, men skal lages etterhvert. Mer om disse når de begynner å ta form. Foreløpig er det ikke mange linjene kode.

Så jeg har nok å gjøre. Det burde egentlig ikke ta så mye tid, men i det siste har lysten til å sitte med pc’en på kveldstid blitt stadig mindre. Jobben tar sitt, og en gravid kone fortjener resten. Så sånn er det.

2 tanker om “XmasB Quotes har blitt lastet ned 500 ganger

Legg inn en kommentar