Note to self #2

Selv om tankene er på litt andre ting for tiden er det greit å huske hva du får betalt for til daglig. Som konsulent kan det være greit å være representativ på møter med nye kunder. En grei huskeregel på klesstil er som vanlig å kle seg like pent som kunden. Derfor er det dumt å ikke huske møtet i det hele tatt. Så selv om du kommer på møtet når sjefen ringer for å avtale felles taxi til kunden er det altså greit å være forberedt. Husk i det minste en ok skjorte neste gang da. Og ikke la pc’en ligge igjen hjemme. Jada, jeg vet du ikke bruker den til vanlig der du jobber nå, men du skulle jo som nevnt på møte idag.

4 tanker om “Note to self #2

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Jada, det gikk greit. Det ble bare litt mas den halvtimen før jeg skulle møte opp. Heldigvis fikk jeg ikke akutt behov for laptopen. Men skjorta skulle jeg hatt. Enda godt jeg kommer veldig godt overens med sjefen. Hvis ikke, hadde jeg virkelig følt meg teit.

  Svar
 2. Marianne

  Kanskje du har fått den kjente lidelsen ammetåke? Regner med at det fortsatt er på forskudd, men vet jo aldri. Lykke til med «innspurten», begge to 🙂

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Skal ikke se bort i fra det, Marianne. Ingenting har skjedd enda, men vi krysser fingrene for at noe skal skje snart. Vi er veldig utålmodige for tiden og tenker ikke på mye annet noen av oss.

  Svar

Legg inn en kommentar